به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تایمز، با توجه به اینکه “نان” در سفره ایرانیها از جایگاه ویژهای برخوردار است و نان تقریباً در تمام وعدههای غذایی روزانه ما مصرف میشود، سلامت آن از اهمیت مضاعفی برخوردار است بهگونهای که در زمان حاضر با توجه به مشکل و کیفیت غیرقابلقبول آردهای توزیعی در سطح کشور و سبوسگیری از این آردها، نانهای پختشده در نانواییها نیز نانهای سالمی نیستند و همین امر منجر به گسترش بیماریهای مختلف از جمله بیماریهای کبدی و گوارشی در کشورمان شده است.
مصرف نان غیرسالم باعث ابتلا به بیماریهای قلبی، کبدی، گوارشی، کلیوی و… میشود و در صورت مصرف نانهای غیرسالم که امروز در سطح کشور و در سیستم رسمی نانواییهای کشورمان پخت میشود و به فروش میرسد، حفظ سلامتی تقریباً ممکن نیست چرا که منشأ بسیاری از بیماریهای مردم کشورمان همین نانهای غیرسالم است و در هر بیماری میتوان ردی از نان ناسالم را یافت.
اما آیا میدانیم در فرایند “سبوسگیری” که در سیلوها و آسیابهای کشورمان انجام میشود، چه مواد مغذی و کلیدی برای حفظ سلامتی بدن از آرد حذف میشود و همین امر منجر میشود نان پختشده با چنین آردهای فاقدسبوسی نهتنها ارزش تغذیهای خاصی نداشته باشد بلکه زمینه ابتلا به بیماریهای مختلف از جمله “دیابت” را فراهم خواهد کرد:
انتهای پیام/+