اگر دوست دارید یک قهوه کلاسیک و خوشطعم داشته باشید، مطمئناً کیک قهوه بهترین انتخاب است. این کیک در عین داشتن ظاهر شیک و دلربا واقعاً آسان است. خود کیک مرطوب و خوشمزه است درحالیکه رویه آن کمی ترد و شیرینتر به نظر میرسد. ترکیب این دو قسمت تجربهای لذتبخش از کیکپزی را برای شما به جا خواهد گذشت. شیر قهوه تایمز هم فوت کوزهگری ما برای شماست که کیکتان را بیشتر از قبل خوشمزه و لطیف میکند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک تولد خانگی
مواد لازم برای تهیه کیک قهوه
آرد قنادی | ۱ فنجان |
بیکینگپودر | نصف قاشق غذاخوری |
شکر سفید | ۶ قاشق غذاخوری |
نمک | نصف قاشق چایخوری |
شیر قهوه تایمز | نصف فنجان |
تخممرغ | یک عدد |
کره ذوب شده | ۲ قاشق غذاخوری |
عصاره وانیل | نصف قاشق غذاخوری |
شکر قهوهای | نصف فنجان |
دارچین | نصف قاشق چایخوری |
طرز تهیه کیک قهوه با شیر قهوه تایمز
قبل از مخلوطکردن مواد کیک، ابتدا فر را با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. در یککاسه بزرگ آرد، بیکینگپودر، شکر و نمک را با هم مخلوط کنید. در کاسه کوچک دیگری مخلوط شیر قهوه تایمز، وانیل و تخممرغ را بریزید و بهخوبی هم بزنید. مخلوط شیر و تخممرغ را به یکباره به ترکیب آرد اضافه کرده و بادقت هم بزنید. سعی کنید حرکات همزن در جهت دورانی باشد تا مایه کیک بهخوبی قوام بیایید.
قالبی که از قبل آماده کردید را با کره آب شده بپوشانید و چرب کنید تا کیک به قالب نچسبد. سپس خمیر را در قالب ریخته و به طور یکنواخت پخش کنید. روی کیک هم کمی کره ذوبشده بریزید.
در یککاسه دیگر شکر قهوهای، ۲ قاشق غذاخوری آرد و دارچین را با هم مخلوط کرده و روی کیک بپاشید. مدتزمان پخت این کیک ۱۵ تا ۲۰ دقیقه است. اگر خواستید از پختن کامل کیک مطمئن شوید یک خلالدندان را در مرکز کیک فروکنید و اگر چیزی به خلال نچسبید، کیک شما آماده است. نوش جان!
بیشتر بخوانید: رسپی کیک شکلات
کاپ کیک قهوه هم به همین روش درست میشود. فقط بهجای ریختن مایع در قالب بزرگ، قالبهای کوچک و کاپ کیکی انتخاب کنید.
سوالات متداول:
کیک قهوه با چه چیزی طعم بهتری دارد؟
شما میتوانید این کیک را در وعده صبحانه مصرف کنید. همراهی کیک قهوه با یک لیوان شیر تایمز میتوان شروعی عالی برای روز باشد.
میزان کافئین کیک قهوه زیاد است؟
خیر. شما میتوانید این قهوه را با خیال آسوده برای کودکان سرو کنید.