رئیس سازمان اورژانس کشور از جذب ۳۵۴۰ نیروی جدید برای این سازمان در آینده نزدیک خبر داد.
به گزارش ایسنا، جعفر میعادفر با اشاره به کمبود نیروی انسانی در سازمان اورژانس گفت: این کمبود در دو فرمت تعریف میشود که یکی حفظ وضعیت موجود و دیگری بر اساس آمایش سرزمینی در برنامه هفتم توسعه است.
وی با بیان این که باید ۱۴۰۰ پایگاه جادهای روستایی و شهری راهاندازی میکردیم، گفت: عمده وضعیت موجود موجب شده ۱۵ هزار نیرو کسری داشته باشیم و ۳۵۴۰ نفر را نیز با کسب مجوز از سازمان امور استخدامی به زودی جذب میکنیم.
میعادفر با بیان اینکه به ازای هر پایگاه ۹ نفر باید جذب شود، گفت:بر این اساس حدود ۱۱ هزار نیرو در این زمینه کسری وجود دارد. همچنین در این راستا باید آمبولانس و زیر ساختهای لازم و بودجه مورد نظر وجود داشته باشد و مجموع اینها موجب میشود که یک پایگاه راه اندازی شود و تلاش میشود حکمی در برنامه هفتم دریافت و اعتبارات لازم نیز برای راهاندازی این پایگاهها در نظر گرفته شود.
فرسودگی ۳۰۰۰ دستگاه آمبولانس در کشور
رئیس سازمان اورژانس کشور در بخشی دیگر از سخنانش خاطرنشان کرد: سه هزار دستگاه آمبولانس فرسوده داریم که باید از رده خارج شده و آمبولانس جدید جایگزین شود و در این زمینه کمبودهایی وجود دارد.
وی از کسری ۱۴۰۰ آمبولانس در کشور نیز سخن گفت و افزود: خوشبختانه دولت و مجلس اعتبار قابل توجهی را در بودجه ۱۴۰۲ پیش بینی کردند که به رقم سه و نیم هزار میلیارد تومان میرسد و اولین مناقصه خرید آمبولانس را نیز برگزار کردیم که شامل ۵۰۰ دستگاه است و شرکت برنده نیز مشخص شده است و در حال ثبت سفارش و تامین ارز مورد نیاز هستیم.
میعادفر درباره مبلغ مورد نیاز برای این ۵۰۰ دستگاهِ مورد نظ نیز گفت: در ین خصوص نیازمند ۳۵ میلیون دلار ارز هستیم که در حال حاضر میزان ریالی آن موجود است و باید دولت اهتمام ورزد و با حمایت سازمان برنامه و بانک مرکزی این رقم با ارز جابهجا شود.
وی گفت: ما دو کار را همزمان پیش میبریم که یکی روال ثبت سفارش است که از سوی وزارت صمت پیگیری میشود و پیگیریهای لازم نیز در حال انجام است تا ارز به سرعت در اختیار ما قرار گیرد. شرکت طرف قرارداد نیز کارهای مربوطه را انجام میدهد و ما نیز باید اعتبار لازم را در اختیار آن بگذاریم.
رئیس سازمان اورژانس کشور همچنین درباره افتتاح نخستین پایگاه اورژانس هوایی تهران گفت: دیروز همزمان با حضور رئیس جمهور و افتتاح بیمارستان غدیر در شمال تهران و ایجاد ایستگاه هلی کوپتر، اولین پایگاه اورژانس هوایی با استفاده از هلیکوپترهای مربوط راهاندازی شد و از این رو پایگاههای هوایی اورژانس در تهران از یک به دو پایگاه افزایش یافت.
میعادفر درباره ویژگیهای هلیکوپترها نیز گفت: برای بیمارانی که وضعیت پیچیدهای دارند یا زمانی که قصد انتقال اعضا را داشته باشیم، از هواپیماهایی استفاده میکنیم و این هواپیماها کوچک هستند که عضو یا یکی دو بیمار را جا به جا میکند.
وی درباره بهبود وضعیت اورژانس شمال تهران نیز گفت: ۸۲۱ تخت با بهترین تجهیزات کار خود را آغاز کردهاند و به روزند و در شرق تهران نیز دو بیمارستان مهم داریم که یکی امام حسین(ع) و دیگری شهداست که هر دو استراتژیک هستند.
انتهای پیام