شرکت سازنده تلفن هوشمند چینی شیائومی رشد ۲۱.۴ درصدی درآمد سهماهه چهارم خود را گزارش کرد.
به گزارش ایسنا، وانگ شیانگ، رئیس شیائومی اعلام کرد در سال ۲۰۲۱ این شرکت وضعیت بسیار پیچیده ای را تجربه کرد. عرضه تراشه ها، بسیار اندک یا محدود بود و مسائل ژئوپلیتیکی هم وجود داشت. با این حال عملکرد شیائومی نشان داد که شرکت تاب آوری است.
طبق آمار رفینیتیو، درآمد شیائومی در سه ماهه منتهی به ۳۱ دسامبر، به ۸۵.۵۸ میلیارد یوان (۱۳.۴۵ میلیارد دلار) رشد کرد که در مقایسه با ۷۰.۴۶ میلیارد یوان در مدت مشابه سال ۲۰۲۰ افزایش داشت و بالاتر از ۸۱.۸۰ میلیارد یوان بود که تحلیلگران برای درآمد این شرکت پیش بینی کرده بودند.
شیائومی در بیانیه ای اعلام کرد فروش تلفن هوشمند ساخت این شرکت در سه ماهه چهارم، ۴.۴ درصد رشد کرد و به ۴۴.۱ میلیون دستگاه رسید.
درآمد خالص شیائومی ۳۹.۶ درصد رشد کرد و به ۴.۴۷ میلیارد یوان رسید که فراتر از پیش بینی تحلیلگران بود.
رئیس شیائومی اعلام کرد تضمین تامین مستمر تراشه ها همچنان در سه ماهه نخست سال ۲۰۲۲ چالش برانگیز مانده است اما انتظار می رود وضعیت تا ژوئن بهبود پیدا کند.
این شرکت که عمده درآمدش از فروش گوشیهای تلفن همراه است، اعلام کرد درآمد تلفن هوشمند در سه ماهه منتهی به ۳۱ دسامبر، ۱۸.۴ درصد رشد کرده و به ۵۰.۵ میلیارد یوان (۷.۹۴ میلیارد دلار) رسیده است.
شیائومی سال میلادی گذشته سهم هواوی را که هدف تحریمهای آمریکا قرار گرفت و با محدودیت دسترسی به تامین کنندگانش روبهرو شد در بازار خانگی ربود. اما طبق آمار شرکت تحقیقاتی Canalys، برند آنر (Honor) که از هواوی جدا شد، عملکردی قوی در نیمه دوم سال ۲۰۲۱ داشت و سه ماهه چهارم را با کسب سهم ۱۶ درصدی در بازار چین به پایان برد که مشابه سهم شیائومی بود.
طبق آمار Canalys، فروش تلفنهای هوشمند شیائومی در چین در سه ماهه چهارم ۱۰ درصد و فروش جهانی این شرکت پنج درصد رشد کرد.
کندی رشد تقاضا برای گوشی در چین که بزرگترین بازار شیائومی است، باعث شد این شرکت در جست و جوی فرصتهای جدید برآید. شیائومی قصد دارد در ۱۰ سال آینده ۱۰ میلیارد دلار در بازار خودروهای برقی سرمایه گذاری کند و امیدوار است تا سال ۲۰۲۴ خودروهای برقی خود را به بازار معرفی کند. این شرکت همچنین سرمایه گذاری در تراشه ها را افزایش داده است.
بر اساس گزارش رویترز، شیائومی رشد ۳۳.۵ درصدی درآمد در سال ۲۰۲۱ را گزارش کرد که به ۳۲۸.۳ میلیارد یوان (۵۱.۵۹ میلیارد دلار) بالغ شد و بهتر از پیش بینی تحلیلگران برای درآمد ۳۲۵.۸۶۲ میلیارد یوان بود.
انتهای پیام