فیلترهای سرامیکی ریخته گری

ماموران شهرداری باید پاسخگوی تخلف ورود به مؤسسه ژئوفیزیک از روی دیوارهای نرده‌ای باشند

رئیس مؤسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران با بیان این که نمی‌دانم ماموران شهرداری چطور به خودشان اجازه داده‌اند از روی دیوارهای نرده‌ای وارد موسسه شوند، گفت: از عوامل شهرداری سؤال می‌کنم تلسکوپ خورشیدی ما که در مسیر بزرگراه حکیم قرار داشت و قرار بود جایگزین شود، کجاست و چرا شهرداری جایگزین نکرد؟

به گزارش ایسنا، دکتر محمدرضا حاتمی در نشست خبری که به منظور تنویر افکار عمومی در خصوص ادعای قطع درختان مؤسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران برگزار شد با اشاره به سابقه ۶۰ ساله این مؤسسه، گفت: استخراج اوقات شرعی و تقویم کشور یکی از وظایفی است که مؤسسه ما هر ساله انجام می دهد و در حال حاضر در دو مقطع کارشناسی ارشد و دکتری در رشته های مختلف نیرو تربیت می‌کند.

وی در ادامه به سه وظیفه ملی مؤسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران اشاره کرد و افزود: استخراج تقویم، مسؤولیت ثبت زمین لرزه های کشور و مطالعات زیر ساختی سه وظیفه ملی این موؤسسه است.

دکتر حاتمی خاطر نشان کرد: حدود ۱۰ سالی است که مطالعات پیش نشانگری زمین لرزه در مؤسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران شروع شده است که بتوان از اطلاعات آن برای تصمیم گیری استفاده کرد. بنابراین این مؤسسه از قدیمی‌ترین مؤسسات دانشگاه است و مسؤولیت‌های مهمی را بر عهده دارد.

وی با بیان اینکه مؤسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران برای مطالعات زیر ساختی خود نیازمند توسعه است، تصریح کرد: دانشگاه تهران در اموالی که بیش از ۶۰ سال در تصرف دارد، یک سری اقدامات را انجام می‌دهد و این دانشگاه حساسیت های لازم را برای مباحث محیط زیستی انجام می‌دهد.

پیشنهاد میکنیم بخوانید:  بهبود کیفیت خواب با یک سیستم هوشمند

رئیس مؤسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران با اشاره به نیاز کشور به ۴۰۰ ایستگاه لرزه نگاری در کشور، گفت: این امر در برنامه ششم توسعه تصویب شد و ما سال گذشته در این دولت بودجه ای برای این منظور دریافت کردیم. من فکر نمی‌کنم حساسیت اعضای هیات علمی و دانشکده های کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست به محیط زیست کمتر از شهرداری و عوامل شهرداری در نگاه به درخت باشد.

حاتمی افزود: نمی‌دانم چرا ماموران شهرداری به خود اجازه می دهند که وارد حریم دانشگاه شوند، آن هم نه از در اصلی بلکه از طریق نرده‌های دانشگاه. چه کسی باید پاسخگوی این تخلف باشد.

به گفته رئیس مؤسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران، این دانشگاه از میدان انقلاب تا بالاسر تشکیل شده است و سال های مختلف تکه تکه از زمین های دانشگاه کنده شده است. من سال های ۷۶ تا ۸۰ معاون دانشگاه تهران بودم که برای رفاه مردم همکاری هایی را با شهرداری کردیم و بزرگراه حکیم باز شد و بزرگراه همت در زمین های ما باز شده است. 

وی افزود: توسعه آموزش عالی کشور همواره ادامه دارد و خواهد داشت و ما در داخل محوطه خود ساخت و ساز داشتیم و همیشه در مرزهای دانش حرکت می کنیم و نیازمند زیرساخت های جدید هستیم.

پیشنهاد میکنیم بخوانید:  رونمایی از نسل جدید سرویس رفت و آمد فضانوردان ناسا به سکویپرتاب

حاتمی تاکید کرد: ما از سال گذشته رشته مطالعات علوم فضایی را در مرکز ژئوفیزیک دانشگاه تهران تاسیس کردیم که در کشور وجود نداشت، بنابراین نیازمند آزمایشگاه و زیرساخت هستیم و نمی شود مثل نهاد کوچک سازمانی به دانشگاه نگاه کرد. به همین جهت طبق مسؤولیت های ملی و آموزشی و پژوهشی نیازمند زیرساخت و توسعه هستیم. 

وی افزود: از عوامل شهرداری سوال می کنم تلسکوپ خورشیدی ما که در مسیر بزرگراه حکیم قرار داشت و قرار بود جایگزین شود، کجاست و چرا شهرداری جایگزین نکرد. بنابراین مطالبات ما از شهرداری بیشتر از مطالبات آنها از ما است که من از شهردار منطقه سه گله مند هستم که به خود اجازه می دهد عوامل خود را به داخل دانشگاه بفرستد و می توانستند این موضوع را از طریق مقام عالی با رئیس دانشگاه در میان بگذارند. 

وی تاکید کرد: فکر نمیکنم هیچ سازمانی در کشور به اندازه مسائل محیط زیستی حساس باشد و این دانشگاه تنها دانشگاه سبز کشور است، در مؤسسه ژئوفیزیک ما هر جایی که فصل باشد، درخت می کاریم. این مرکز متعلق به شهرداری نیست که تصمیم نگیریم.

پیشنهاد میکنیم بخوانید:  یک ویژگی غیر معمول از سیارکی که ژانویه گذشته به برلین برخورد کرد-تایمز

رئیس مؤسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران یادآور شد: باید روشن کنیم که دانشگاه همیشه منافع مردم و طبیعت را در نظر گرفته و در این زمینه قصوری نداشته است.

در ادامه دکتر شکوهی زاده، مدیر کل حقوقی دانشگاه تهران تاکید کرد: فضای رسانه ای فضایی مناسب برای مطرح شدن مباحث این چنینی نیست، به گفته رییس قوه قضاییه افراد نباید رسانه ها را محلی برای پیگیری پرونده های خود قرار بدهند و دانشگاه تهران نیز نمی خواهد وقوع جرم احتمالی را در فضایی رسانه ای پیگیری کند. متاسفانه انعکاس هایی که این موضوع در رسانه ها داشته است، قابل تامل است و خوراک اطلاعاتی غیر دقیق و جانبدارانه از سوی عوامل شهرداری به رسانه ها مطرح شد.

وی با بیان اینکه دانشگاه تهران مالکیت بلامنازع دارد و مجوزهای مرتبط را برای جا به جایی درختان در شهرداری گرفته است، اظهار کرد: متاسفانه اما در لایه های پایین شهرداری کارشکنی های متعددی صورت گرفته است. ابتدا مجوز دانشگاه را به رسمیت نشناختند و بعد از آن ادعای غیراصولی بودن و زمان نامناسب جابه جایی درختان را مطرح کردند. این افراد بدون دستور قضایی به حریم ملک دانشگاه ورود کردند و نسبت به ضرب و شتم اقدام‌ کردند و تمامی این موارد توسط دوربین ها و افراد حاضر فیلمبرداری شده است.

انتهای پیام 

الماس تراشکاری

Check Also

۱۶۴ هنرستان در دست ساخت هستند-تایمز

حمیدرضا خان‌محمدی، رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور در گفت و گو با …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Banner
https://irankarkhaneh.com https://bepaznapaz.ir جرثقیل سقفی پخش عمده جوراب پنبه خرید کینوا جرثقیل دروازه ای خرید اسپیرولینا جرثقیل سقفی جرثقیل سقفی بلبرینگ سرامیکی خرید جرثقیل سقفی لوله سرامیکی جرثقیل سقفی بهترین نرم افزار سامانه مودیان ساخت جرثقیل سقفی بلبرینگ سرامیکی جرثقیل سقفی کارگاهی خرید جو دوسر پرک تیغ اره دیسکی از کجا جوراب عمده بخریم