به گزارش خبرگزاری مهر، در شصت و دومین نشست ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر که با حضور نمایندگان ۲۷ دستگاه دولتی عضو و نیز مشارکت مجازی اداراتکل استانی به ریاست سید مصطفی فاطمی، دبیر ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر در محل سالن خلیج فارس معاونت گردشگری تشکیل شد، سرفصلهایی شامل مدیریت و میزبانی شایسته از کاروانهای زیارتی ورودی با توجه به ایام سوگواری امام راحل (ره)، در پیش بودن تعطیلات فصل تابستان و همزمانی آن با ایام انتخابات و در مجموع ابعاد مختلف مدیریت ایام پیک سفر در ماه جاری مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
در این نشست ضمن ارزیابی سفرهای نوروزی و تداوم آن در اردیبهشت ماه با رشد ۱۸ درصدی سفرهای داخلی، حجم سفرهای تعطیلات ماه جاری به سوی شمال کشور پیشبینی شد و افزایش آمار سفر به استانهای غربی از جمله کردستان، ایلام، فارس و آذربایجان با افزایش قابلتوجه مورد ارزیابی قرار گرفت.
بر این اساس تأمین نیاز گردشگران، رفع مشکلات نقاط حادثهخیز، اطلاعرسانی گسترده شرایط آب و هوا، فراهم کردن اقامت اضطراری در صورت نیاز و نیز حضور مستمر ارگانهای امدادرسان مورد تاکید قرار گرفت.
همچنین در ادامه بر استمرار بازدیدهای نظارتی و گشتهای مشترک و چندگانه دستگاهها جهت رفع چالشهای احتمالی مورد توجه قرار گرفت.
به عنوان مثال کنترل قیمتها و ارائه خدمات مطلوب تأسیسات گردشگری با همکاری اداراتکل استانی و سازمان تعزیرات حکومتی نمونهای از موارد اشاره شده بود.
در ادامه با توجه به ایام تردد حجاج و تعطیلی چند ساعته فرودگاه مهرآباد در تاریخ ۱۴ خرداد و محدودیت موجود در ناوگان هوایی و ریلی، پیشبینی سفرها در قالب زمینی ارزیابی و امکان احتمال مخاطرات بیشتر اعلام شد.
پیرو این موضوع مدیریت نقاط حادثهخیز و فراهم آوردن امکان توقف گردشگران در مبادی ورودی شهرها و در طول مسیر و نیز آماده باش نیروهای امدادرسان نیز مورد تاکید قرار گرفت.
علاوه بر این در این جلسه هر یک از اعضا ضمن ارائه گزارش از آخرین اقدامات و عملکرد خود بر اعمال تعامل و یکپارچگی هر چه بیشتر درون و برون سازمانی ارگانهای حاضر به منظور ارائه خدمات مطلوب به گردشگران تاکید کردند.
همچنین مدیران کل ادارات میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی نیز به عنوان دبیران ستادهای اجرایی خدمات سفر با ارائه آخرین آمار اقدامات استانی از آمادگی میزبانی شایسته از گردشگران پیش رو خبر دادند.
Source link