به گزارش خبرنگار ایمنا، میلاد عرفانپور، مدیر مرکز موسیقی حوزه هنری در ابتدای مراسم معرفی موسیقیدانان و شاعران منتخب هنر انقلاب سال ۱۴۰۰، اظهار کرد: از قدیم تاکنون این حیاط و فضا به عنوان محفل هنرمندان برای تولید هنر در حافظه همه ما به یادگار مانده است و این رؤیا را داشتهایم که همبستگی و همدلی رقم بخورد و این دیدارها در شبهای ماه مبارک رمضان زمینهساز دیدارها و حضورهای بابرکت هنرمندان در حوزه هنری است؛ هریک از شما صاحب امضا و جریانساز در زمینه موسیقی و شعر هستید.
وی افزود: مرکز موسیقی حوزه هنری در سه سال و چند ماه اخیر تلاش کرده است در زمینههای مختلف از جمله موسیقی ایرانی، پاپ، تلفیقی، پژوهش و آموزش موسیقی هم آثاری را تولید و هم برنامههایی را برگزار کند. طبعاً محدودیتهایی داشتهایم اما همه عوامل پای کار ایستادهاند تا بهترین نتیجه رقم بخورد. ما نیز بیش از ۶۰ آلبوم موسیقی منتشر کردهایم و سایر فعالیتهایی که شرح آن در این مجال نمیگنجد را انجام دادهایم و امیدواریم روزهای بهتری در سرزمینی که با موسیقی و شعر گره خورده است، پیش رویمان باشد.
عباس محمدی، مدیر مرکز آفرینشهای ادبی حوزه هنری هم در این مراسم خطاب به هنرمندان تصریح کرد: حوزه هنری خانه شما است و خوشحال هستم که این جمع صمیمی را بعد از دو سال کنار یکدیگر میبینم. آرزوی طول عمر و سلامتی برای همگی دارم و البته خبر از دست دادن محمدزمان گلدسته همه ما را غمگین کرد.
معرفی چهرههای هنر انقلاب در حوزه موسیقی و شعر
در ادامه این مراسم با حضور عماد توحیدی و علیرضا قزوه، مدیر دفتر موسیقی سازمان صداوسیما، چهرههای منتخب هنر انقلاب در سال ۱۴۰۰ به ترتیب زیر اعلام شدند:
بخش موسیقی
قاسم صرافان به دلیل سرایش تعداد قابل توجهی از سرودها و ترانههای انقلابی در سال ۱۴۰۰
-امیرحسین سمیعی به دلیل اجرای مؤثر آثار و سمفونیهای فاخر موسیقایی درباره شهدای غواص و شهید سلیمانی، پوئم سمفونی اروند، پوئم سمفونی سرباز و چند اثر دیگر چهره شاخص هنر انقلاب
صادق آهنگران به دلیل خواندن قطعات شاخص درباره شهید سلیمانی و جبهه مقاومت
بخش شعر
عالیه مهرابی به دلیل کسب جایزه سراسری شعر فجر، نفر برگزیده بخش شعر بزرگسال، انجمنداری و ارتقای جایگاه شعر زنان با سرودن شعرهای فاخر و متعهد و سرودن شعرهای روزآمد موضوعی با رویکرد واکنشسریع
نغمه مستشارنظامی به دلیل تقدیر رهبر معظم انقلاب از شعر وی برای مادران شهدا، نویسندگی کتاب «تنها گریه نکن»، راهاندازی انجمنهای مجازی و کمک به ترویج شعر انقلاب
علیرضا رجبعلیزاده به دلیل سرودن مجموعه شعر عید در تبعید (برگزیده شعر فجر و همچنین برگزیده کتاب سال)
محمدمهدی دادمان، مجدالدین معلمی، علی قربانی، عبدالحمید قرهداغی، سعید حدادیان، سروش بخشش، حسن وارسته، امید مهدینژاد، عباس سجادی، اسماعیل امینی، حامد عسکری، ناصر فیض، میلاد عرفانپور، هوشنگ جاوید، رضا صنعتگر، کوروش زارعی، عباس حسیننژاد، محمد زرویینصرآباد، امیرحسین سمیعی، قاسم صرافان، عباس محمدی، سیدجواد شرافت، عالیه مهرابی، نغمه مستشارنظامی و علیرضا رجبعلیزاده از هنرمندان حاضر در این مراسم بودند.