فیلترهای سرامیکی ریخته گری

نفت برنت به ۱۱۰ دلار عقب نشینی کرد

قیمت نفت در معاملات روز جمعه تحت تاثیر نگرانی سرمایه‌گذاران از کندی فعالیت اقتصادی آمریکا و تقاضای کمتر برای سوخت، نوسانی بود.

به گزارش ایسنا، بهای معاملات نفت برنت با پنج سنت معادل ۰.۱ درصد کاهش، به ۱۱۰ دلار در هر بشکه رسید. بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با ۱۹ سنت معادل ۰.۲ درصد افزایش، به ۱۰۴ دلار و ۴۶ سنت در هر بشکه رسید. هر دو شاخص روز پنج شنبه حدود ۱.۵ درصد ریزش کردند.

به گفته استفن اینس، از شرکت مدیریت دارایی SPI، پس از انتشار شاخص مدیران خرید بخش تولید و خدمات آمریکا که ضعیفتر از حد مطلوب بود و همچنین آماری که افت بخش تولید آلمان را نشان داد، معاملات نفت روند ریزشی پیدا کردند. تحت این شرایط، قیمتها بالای نفت به هر گونه اخباری درباره افزایش فشار بر اوپک برای تولید بالاتر، فوق العاده حساس خواهند بود.

اوپک و متحدانش احتمالا به برنامه تسریع افزایش تولید در اوت با هدف کنترل قیمتها و تورم، پایبند خواهند ماند. وزیران این گروه در نشست دوم ژوئن توافق کردند تولید گروهی به جای ۴۳۲ هزار بشکه در روز توافق اولیه، در یکی از ماههای ژوئیه و اوت به میزان ۶۴۸ هزار بشکه در روز معادل هفت درصد از تقاضای جهانی، افزایش پیدا کند. با این حال این گروه به دلیل کمبود سرمایه گذاری در میادین نفتی شماری از اعضای اوپک و تحریمهای غربی علیه روسیه، برای افزایش تولید به مشکل برخورده است.

پیشنهاد میکنیم بخوانید:  سرمایه‌گذاران خرد دوباره وارد بازار بیت کوین شده‌اند

محمد عون، وزیر نفتی لیبی اعلام کرد مصطفی سانالا، رئیس شرکت ملی نفت لیبی آمار تولید نفت را در اختیار وی قرار نمی دهد. این اظهارات، آمار تولید نفت که وزیر نفت لیبی هفته گذشته اعلام کرده بود را مورد تردید قرار داد. دفتر وزیر نفت لیبی هفته گذشته به رویترز اعلام کرده بود تولید نفت لیبی در نتیجه مسدود شدن تاسیسات نفتی توسط گروههای مسلح، به ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزار بشکه در روز سقوط کرده است.

بر اساس گزارش رویترز، آمار رسمی ذخایر نفت و فرآورده های نفتی آمریکا قرار بود روز پنجشنبه منتشر شود اما اداره اطلاعات انرژی آمریکا اعلام کرد به دلیل مشکلات فنی، انتشار این آمار تا هفته بعد به تاخیر افتاد.

انتهای پیام

الماس تراشکاری

Check Also

تکذیب ادعای گروه هکری – مجله نوبیتکس

روز پنج‌شنبه یکم آذرماه گروهی به ظاهر هکری مدعی شدند به اطلاعات و داده‌های کاربران …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Banner
https://irankarkhaneh.com https://bepaznapaz.ir جرثقیل سقفی پخش عمده جوراب پنبه خرید کینوا جرثقیل دروازه ای خرید اسپیرولینا جرثقیل سقفی جرثقیل سقفی بلبرینگ سرامیکی خرید جرثقیل سقفی لوله سرامیکی جرثقیل سقفی بهترین نرم افزار سامانه مودیان ساخت جرثقیل سقفی بلبرینگ سرامیکی جرثقیل سقفی کارگاهی خرید جو دوسر پرک تیغ اره دیسکی از کجا جوراب عمده بخریم