به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تایمز، یک گروه حامی حقوق مصرفکنندگان در آمریکا دریافته است که پلاستیکها علیرغم خطراتی که برای سلامتی انسان دارند، حضور گستردهای در مواد غذایی دارند؛ این گروه از سازمانهای متولی خواستند تا ایمنی پلاستیکهایی را که در طول تولید در تماس با مواد غذایی قرار میگیرند، ارزیابی کنند.
این گروه طی یک برررسی دریافت که ۷۹ درصد از نمونههایی که از مواد غذایی جمعآوری کرده بودند، حاوی بیسفنول آ (BPA) هستند که مادهای شیمیایی است که در پلاستیک یافت میشود.
این گروه همچنین اعلام کرده است که ۸۴ مورد از ۸۵ نمونه مواد غذایی موجود در سوپرمارکتها و فستفودهایی که اخیراً آزمایش کردهاند حاوی “فتالات” هستند، یک ماده شیمیایی که برای دوام بیشتر پلاستیک استفاده میشود.
براساس گزارش رویترز، فتالاتها و بیسفنولها میتوانند تولید و تنظیم هورمون استروژن و سایر هورمونها را مختل کنند و به طور بالقوه خطر نقایص مادرزادی، سرطان، دیابت، ناباروری، اختلالات رشد عصبی، چاقی و سایر مشکلات سلامتی را افزایش دهند.
انتهای پیام/