فیلترهای سرامیکی ریخته گری

پیروزی ایران در «جنگ جهانی سوم»/ ریاکاری اُسکار/ عیدی ساترا به رسانه‌ها

یک هشدار جدی برای سینما، تازه‌هایی از اکران‌های نوروزی، جوایز «جنگ جهانی سوم» در لوکزامبورگ، تاختن اوکراین به اُسکار، پاسخ جبلی به پرسش‌های ایسنا درباره برنامه‌های تلویزیون در نوروز و در غیاب بِرندها، سرانجام طرح بیمه بیکاری هنرمندان و گزارش کنسرت‌های پایانی سال از اخبار مهم یکشنبه ۲۱ اسفند ماه بود.

به گزارش ایسنا،  سال ۱۴۰۱ که با روزهایی خاص برای سینمای ایران همراه بود، زمان مناسبی است تا برخی آمارها در یک دهه گذشته بررسی شوند و یکی از قابل توجه‌ترین آن‌ها میزان مخاطب و فروش سینما است. همه‌گیری ویروس جدید کرونا، رشد فعالیت پلتفرم‌های خانگی و نیز برخی رویدادهای اجتماعی مانع‌ساز، ازجمله عوامل موثر بر میزان مخاطب سینما در ماه‌ها و ۳ سال اخیر می‌تواند در نظر گرفته شود. تعداد مخاطبان سینما در سال ۱۴۰۱ با وجود افزایش حدود ۱۰۰ میلیارد تومانی فروش، از نظر تعداد مخاطب به هفت سال قبل برگشته است.

تازه‌هایی از اکران‌های نوروزی

فیلم کمدی «فسیل» به کارگردانی کریم امینی و تهیه‌کنندگی سید ابراهیم عامریان، از چهارشنبه ۲۴ اسفند در سینماهای سراسر کشور، میزبان مخاطبان می‌شود و این‌که فیلم سینمایی «بچه‌های طوفان» جایگزین فیلم «ملاقات با جادوگر» در اکران نوروزی شد.

همچنین در آستانه اکران فیلم سینمایی «غریب» به عنوان یکی از فیلم‌های اکران نوروزی، از پوستر این اثر رونمایی شد. این در حالی بود که پخش‌کننده فیلم «غریب» ابراز امیدواری کرد که در کنار اطلاع‌رسانی برای آگاهی مردم از قیمت شناور بلیت‌های سینما، این فیلم دفاع مقدسی همراه با فیلم‌های کمدی فروش خوبی در نوروز داشته باشد.

«جنگ جهانی سوم» برنده لوکزامبورگ 

سیزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم لوکزامبورگ با اعطای دو جایزه به فیلم «جنگ جهانی سوم» ساخته هومن سیدی به کار خود پایان داد.

پیش‌بینی اُسکار از دید چهار نشریه و تاختن اوکراین به اُسکار

در فاصله کمتر از ۲۴ ساعت تا برگزاری مراسم اسکار و اعلام برندگان، آخرین پیش‌بینی نویسندگان سینمایی چهار نشریه معتبر درباره برگزیدگان ایستگاه پایانی فصل جوایز سینمایی منتشر شده است.  برندگان نود و پنجمین دوره جوایز سینمایی اسکار بامداد دوشنبه در حالی اعلام می‌شوند که فیلم «همه چیزهمه جا به یکباره» ساخته «دنیل کوآن» و «دنیل شاینرت» با نامزدی در ۱۱ شاخه و البته درخشش در فصل جوایز سینمایی، شانس اول کسب جوایز اصلی است و دو فیلم در «جبهه غرب خبری نیست» و «بنشی‌های اینیشرین» هرکدام ۹ نامزدی داشتند.

این در حالی است که وزیر امور خارجه اوکراین با انتقاد از رد درخواست «زلنسکی» برای صحبت در مراسم اسکار، این تصمیم را بهترین نمونه از ریاکاری صنعت فیلم توصیف کرد.

قدم‌های بلند جبلی به سمت منتقدان و آنتن تلویزیون در غیاب بِرندها

پیشنهاد میکنیم بخوانید:  پیام ها و خبرهای که برای پوراحمد همچنان مخابرهمی‌شود

در حالی‌که «نوروز» و «رمضان» همواره از مناسبت های حساس و تاثیرگذار برای تلویزیون است که اگر درست برنامه ریزی شود، سکوی پرشی برای این رسانه محسوب می شود و اگر خالی از برنامه های جذاب باشد، با نقدهای جدی و در ادامه ریزش مخاطب مواجه خواهد شد، تصمیم گرفتیم گزارش از وضعیت آن در نوروز ۱۴۰۲ داشته باشیم، بر این اساس شروع سال ۱۴۰۲ به واسطه همزمانی با ماه رمضان، برای مدیران صداوسیما آزمونی مهم تلقی می شود که در ادامه باید دید چگونه از پس آن بر می آیند؛ خصوصا که امسال تلویزیون خودخواسته هیچکدام از بِرندهای سابقش را هم در اختیار ندارد و برای ماندن در عرصه رقابت با رسانه های دیگر، نیازمند برگ برنده ای است تا بالاخره خودی نشان دهد. هرچند از همین حالا می‌توان فصل جدید «نون. خ» را به عنوان تک امید تلویزیون در این ایام به حساب آورد.

از این رو  پرسش‌هایی را درباره مهم‌ترین اقدامات رسانه ملی در سال ۱۴۰۲ و ضرورت استفاده از فرصت همزمانی دو مناسبت (رمضان و نوروز) و عملکرد تلویزیون در غیاب برندهایش از پیمان جبلی ـ رییس سازمان صدا و سیما پرسیدیم. او معتقد است: این همزمانی فرصت بسیار خوبی است و در عین حال چالش بسیار بزرگی برای ماست که امیدواریم همکاران این تجربه را به خوبی کسب کنند و مورد رضایت مخاطبان هم قرار بگیرد. در هر صورت هر دو مناسبت، مناسبت‌های بهجت‌آور و بسیار قابل توجهی هم در حوزه معنوی و هم در حوزه ملی است.

تهران خطرناک نیست

همچنین اختتامیه نخستین جشنواره رسانه‌ای «صبح» که با حضور پیمان جبلی و با همراهی اغلب معاونانش در مرکز همایش‌های سازمان صداوسیما برگزار شد، جانی میلر، گزارشگر شبکه پرس تی وی در اوکراین که از او تقدیر شد، در سخنانی گفت: وقتی می‌خواستم به تهران بیایم گفتند بسیار تهران خطرناک است اما وقتی آمدم چیزی که دیدم برعکس بود و اینجاست که کارکرد رسانه در شناساندن کشورها و دیدگاه‌های اصلی شان تاثیر گذار است.

عیدی ساترا به رسانه‌ها

افزون بر این‌ها، ساترا به مناسبت فرا رسیدن نوروز ۱۴۰۲ و به‌ منظور حمایت از رسانه‌های صوت ‌و تصویر فراگیر در راستای عرضه محتوای مناسب برای خانواده‌ها، بسته محتوایی نوروز ۱۴۰۲ شامل آثار تولیدی برتر شبکه‌های صداوسیما را در دو بسته ویژه خانواده‌ها و مخاطبان کودک در اختیار رسانه‌های دارای مجوز از ساترا قرار می‌دهد. در قالب این بسته عیدانه، محتوای آثاری همچون سریال‌های «نون خ (فصل یک)»، «نوروز رنگی» و «دردسرهای عظیم (فصل یک)»، برنامه «دورهمی (فصل چهار)»، مسابقه «عصر جدید (فصل دوم)»، دوربین مخفی «مخفیلم»، فیلم‌ سینمایی «دوندگان»، انیمیشن «دوری» و برنامه ترکیبی «خاله شادونه ـ فرزندان ایران» در اختیار سکوهای دارای مجوز از ساترا قرار می‌گیرد.

پیشنهاد میکنیم بخوانید:  داستان ضرب المثل شاخ شدن چیست؟

در ادامه هم فیلم‌های سینمایی شبکه سه در ایام نوروز مشخص شد. 

بایکوت BBC به بازیکنان فوتبال رسید

بی‌بی‌سی پس از حذف «گری لینه‌کر» از برنامه معروف فوتبالی این شبکه با واکنش شدیدی مواجه شده و بازیکنان لیگ برتر نیز در پی تحریم این شبکه هستند.

در این زمینه بیشتر بخوانید:

تعلیق مجری منتقد و پس‌لرزه‌هایش

طرح بیمه بیکاری هنرمندان سرانجام اجرایی می شود؟

سید مجید پوراحمدی – مدیرعامل صندوق اعتباری هنر- صبح یکشنبه ۲۱ اسفندماه با حضور برخی همکارانش از جمله مسلم کریمی، معاون اعضای صندوق و محمدعلی کاروان معاون سرمایه‌گذاری و اقتصاد هنر صندوق به تشریح عملکرد و آمار فعالیت‌های یک سال گذشته این صندوق پرداخت. همچنین مدیر عامل صندوق اعتباری هنر با تاکید بر اینکه در سال ۱۴۰۱ تعداد اعضا و خدمات ارایه شده رشد داشته بیان کرد:طرح بیمه بیکاری اعضای صندوق تهیه شده و در صورت تصویب در هفته جاری از سال آینده اجرایی می‌شود.

سعدی بهتر است یا نظامی؟

یکشنبه ۲۱ اسفند ماه همچنین روز نکوداشت مقام نظامی گنجوی است؛ شاعر ایرانی قرن ششم هجری که از داستان‌سرایان بنام و پیش‌رو در ادبیات فارسی شناخته شده است. از این رو مروری بر بخشی از سلسه مقاله‌های محمد وحیدی دستگردی، نویسنده و نظامی‌پژوه فقید داشتیم.  

بیشتر بخوانید: 

مرهمِ نظامی

یادبودی برای «انوار»

در ادامه اعلام شد که مراسم یادبود سیدعبدالله انوار، نسخه‌شناس، ریاضی‌دان و رئیس بخش نسخ خطّی کتابخانه ملّی ایران که به تازگی از دنیا رفت، روز سه‌شنبه ۲۳ اسفندماه از ساعت ۱۰، در تالار قلم مرکز همایش‌های بین‌المللی سازمان اسناد و کتابخانه ملّی ایران برگزار می‌شود.

همه با موسیقی او درمان شدند ولی خودش بیمه درمانی نداشت!

چند روز پیش (۱۷ اسفند) موسیقی نواحی یکی دیگر از باسابقه هایش را که متاسفانه تعداد زیادی هم از نسل آن‌ها باقی نمانده است، از دست داد. «خلیفه شاهمیر بلوچ مالداری» نزدیک به نیم قرن برای درمان مردم خواند و موسیقی اجرا کرد. کسی نبود که نزد او رفته باشد و حداقل به لحاظ روحی جواب نگرفته باشد؛ ولی می‌گویند خودش این اواخر عمر با وجود سال‌ها فعالیت در یکی از قدیمی‌ترین آیین‌های موسیقی ایران، حتی بیمه درمانی هم نداشت!  اکنون که موسیقی نواحی ما یکی دیگر از فعالان خود را از دست داد، تصمیم گرفتیم با محمداسحاق بلوچ‌نسب ـ آهنگساز و نوازنده و مدیر انجمن موسیقی سیستان و بلوچستان ـ درباره خلیفه شاهمیری بلوچ مالداری صحبتی داشته باشیم که مشروح این گفت‌وگو را می‌توانید اینجا بخوانید.  

پیشنهاد میکنیم بخوانید:  این بازیگر را می‌شناسید؟

گزارش کنسرت‌های پایانی سال

واپسین روزهای سال ۱۴۰۱ با کنسرت‌های متعددی البته تنها در ژانر پاپ در دو سالن میلاد نمایشگاه و اسپیناس پالاس همراه است. برگزاری کنسرت‌ها این روزها اوج گرفته و خوانندگان تلاش می‌کنند تا قبل از آغاز ماه مبارک رمضان که برگزاری کنسرت محدودتر می‌شود، نهایت استفاده را از فرصت باقیمانده ببرند. اما مسئله‌ای که در این میان به چشم می‌خورد، محدود بودن اجراها به ژانر پاپ است و اگر مخاطب علاقه‌ای به دنبال کردن این ژانر موسیقی نداشته باشد، یا باید قید کنسرت رفتن را به کل بزند یا منتظر بماند که شاید تک اجرایی در یکی از سالن‌ها روی صحنه برود.  اگر طرفدار خوانندگان پاپ هستید، می‌توانید در این گزارش از اجراهای پیش‌روی آنها مطلع شوید.

چند نمایشگاه‌ هنری در سال ۱۴۰۱ برگزار شد؟

نشست پایان سال خبرنگاران رسانه‌ها با مدیرکل هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار و پرسش‌هایی درباره برنامه‌های آتی این حوزه پرسیده شد. در این نشست همچنین عبدالرضا سهرابی آماری از فعالیت گالری‌ها، مجوزها و تعداد نمایشگاه‌ها در سال ۱۴۰۱ ارائه کرد.

نخستین مدرسه دخترانه تهران بشناسید

«مدرسه ژاندارک»، از مدرسه‌های قدیمی تهران است که در شمال منطقه ۱۲ تهران، در خیابان منوچهری، انتهای کوچه ژاندارک قرار دارد. در برخی منابع آمده که این مدرسه از نخستین مدارس دخترانه ایران بوده است که نیکلا مارکُف ـ معمار روس ـ در سال ۱۳۱۰ خورشیدی بنای اصلی آن را ساخت و سال ۱۳۷۸ در فهرست آثار ملی ثبت شد، اما نکته قابل تأمل درباره مدرسه دخترانه «ژاندارک» تبدیل آن به یک مدرسه پسرانه و رها شدن و بلااستفاده گذاشتن بخش‌هایی از این مدرسه است. اگر می‌خواهید از سرنوشت این مدرسه از ابتدا تا امروز آن مطلع شوید، این گزارش ایسنا را درباره این مدرسه تاریخی که افراد نامداری هم درآن تحصیل کردند، بخوانید.  

شوخی‌های عروسکی با مرضیه برومند

مراسم معارفه مرضیه برومند به‌عنوان مدیرعامل جدید خانه سینما نیز در حالی برگزار شد که همایون اسعدیان و محمدمهدی عسگرپور پشت تریبون با برومند شوخی‌های مبتنی بر موزه عروسک‌ها و خانه مادربزرگه کردند. خود برومند هم با اشاره به اینکه برخی فکر کردند که من رییس تمام سینما شده‌ام، گفت: مرضیه برومند در مراسم معارفه خود به عنوان مدیرعامل خانه سینما گفت: خوشحالم که حضورم باعث شعف شد ولی قول می‌دهم بین عقلانیت و احساساتم تعادل ایجاد کنم.

پیشنهادهایی برای خواندن: 

داستان‌هایی برای بهار امسال

گربه‌هایی که برای دیدن‌شان سر و دست می‌شکنند

سنگرسازان بی‌سنگر و عملیات بدر

انتهای پیام 

الماس تراشکاری

Check Also

تلوبیون همراه نامزد‌های ریاست جمهوری در انتخابات-تایمز

سامانه تلوبیون به عنوان نخستین سرویس ایرانی پخش زنده و آرشیو برنامه‌های صداوسیما مانند ایران‌صدا …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Banner
https://irankarkhaneh.com https://bepaznapaz.ir جرثقیل سقفی پخش عمده جوراب پنبه خرید کینوا جرثقیل دروازه ای خرید اسپیرولینا جرثقیل سقفی جرثقیل سقفی بلبرینگ سرامیکی خرید جرثقیل سقفی لوله سرامیکی جرثقیل سقفی بهترین نرم افزار سامانه مودیان ساخت جرثقیل سقفی بلبرینگ سرامیکی جرثقیل سقفی کارگاهی خرید جو دوسر پرک تیغ اره دیسکی از کجا جوراب عمده بخریم