فیلترهای سرامیکی ریخته گری

چگونه چای سبز دم کنیم؟

چای سبز، یکی از محبوب‌ترین و معروف‌ترین دمنوش‌های جایگزین چای سیاه است. بسیاری از افرادی که به نوشیدن چای گاه و بی‌گاه علاقه دارند، می‌توانند چای سبز دم کنند و هم از طعم عالی و هم از خواص فوق‌العاده آن بهره‌مند شوند. اگر دوست دارید بدانید چگونه چای سبز دم کنیم با ما همراه باشید. در این مطلب به جواب سوال‌های چای سبز چیست؟ چگونه چای سبز دم کنیم، چه مقدار چای سبز دم کنیم، مدت زمان دم کشیدن چای سبز چقدر است، طرز تهیه چای سبز برای لاغری چگونه است، مدت ماندگاری چای سبز دم کرده چقدر است و طرز تهیه چای سبز و زنجفیل، دارچین، گل محمدی و …. چگونه است، می‌پردازیم. با وبلاگ تایمز همراه باشید.

آیا می‌دانید چای ماچا چیست؟

چای سبز چیست؟

چای سبز چیست؟

چای سبز، از همان گیاه چای یا کاملیا سیننسیس به دست می‌آید. در واقع برگ و جوانه‌های چای را خشک می‌کنند اما فرآیندی اکسیداسیونی که در چای سیاه روی برگ چای صورت می‌گیرد برای چای سبز اتفاق نمی‌افتد. به خاطر همین هم تفاوت‌های چشمگیری در اثرات و فواید چای سبز و چای سیاه وجود دارد. از فواید چای سبز می‌توان به کمک به چربی سوزی و لاغری، سم‌زدایی بدن، تقویت سیستم ایمنی، کمک به هضم غذا، کاهش سرعت پیری، مبارزه با سرطان و کاهش خطر بیماری‌های قلبی عروقی اشاره کرد.

چگونه چای سبز دم کنیم؟

دم کردن چای سبز بسیار راحت است. ممکن است چای سبز کیسه‌ای داشته باشید. در این صورت آب را به جوش بیاورید، بگذارید چند دقیقه سرد شود، در یک فنجان آب و چای سبز کیسه‌ای را بریزید و بگذارید ۵ دقیقه دم بکشد.

اگر چای سبز خشک دارید و می‌خواهید بدانید چگونه چای سبز دم کنیم در ادامه طرز تهیه چای سبز را آورده‌ایم.

مواد لازم:

چای سبز ۱ تا ۲ قاشق چای‌خوری
آب جوش ۱ فنجان

وقتی آب به جوش آمد، چند دقیقه‌ای به آن زمان بدهید تا از جوش بیفتد. آب جوش هم ممکن است چای سبزتان را تلخ کند و هم بسیاری خواص آن را از بین ببرد. حالا بر اساس ذائقه و علاقه‌تان، یک یا دو قاشق چای‌خوری چای سبز را درون قوری یا ظرف دمنوش خود بریزید و آب جوش را اضافه کنید. به ازای یک فنجان دمنوشی که می‌خواهید درست کنید، یک فنجان آب جوش و یک قاشق چای سبز بریزید. حالا در لیوان دمنوش یا قوری را بگذارید و حدود ۳ تا ۸ دقیقه به آن زمان بدهید تا دم بکشد. سپس دمنوش را صاف و نوش جان کنید.

پیشنهاد میکنیم بخوانید:  شهرخبر - کرم ضدآفتاب رنگی بزنیم یا غیررنگی/ اگر با زدن کرمضدآفتاب آکنه می زنید، بخوانید

برای شیرین‌ شدن چای سبز، می‌توانید از شکر و نبات یا شیرین‌کننده‌های بی‌ضررتری مثل عسل یا استویا استفاده کنید.

چای سفید چیست؟

طرز تهیه چای سبز برای لاغری

طرز تهیه چای سبز برای لاغری همان طوری است که در جواب سوال چگونه چای سبز درست کنیم اشاره کردیم. اما برای لاغری باید مقدار بیشتری چای سبز بنوشید و سعی کنید در کنار چای سبز از سایر گیاهان دارویی که برای لاغری مفید است و خواص چربی‌سوزی دارد هم استفاده کنید. دارچین، زنجفیل، لیمو، گل سرخ، هل، پونه کوهی، رزماری و بابونه از جمله چیزهایی هستند که می‌توانید به طرز تهیه چای سبز برای لاغری اضافه کنید و خواص لاغری این دمنوش را افزایش دهید. برای مثال طرز تهیه چند تا از این دمنوش‌ها را در ادامه می‌گذاریم. یادتان باشد تهیه دمنوش کار خلاقانه و ساده‌ای است. به راحتی با اضافه کردن چیزهایی که دوست دارید به آب جوشِ کمی سرد شده و فرصت دادن به مواد برای دم کشیدن، دمنوش خوش‌مزه و خوش‌عطر و بویی خواهید داشت.

دم کردن چای سبز و دارچین

دم کردن چای سبز و دارچین

دارچین علاوه بر اینکه طبع گرم دارد و سردی چای سبز را می‌گیرد، مثل چای سبز چربی‌سوز است و می‌تواند خواص کاهش وزن چای سبز را افزایش دهد. همین طور عطر دارچین و حس شیرینی که ایجاد می‌کند، باعث می‌شود احساس نیاز کمتری به افزودن شیرین‌کننده‌ها به چای سبز داشته باشیذ. برای دم کردن چای سبز و دارچین:

یک فنجان آب جوش را به یک تکه چوب دارچین اضافه کنید و بگذارید چند دقیقه‌ای بماند تا از دمای جوش بیفتد. حالا یک قاشق چای‌خوری چای سبز به مواد اضافه کنید و برای ۵دقیقه دیگر منتظر بمانید تا با هم دم بکشد. چای سبز و دارچین شما آماده است. با اضافه کردن مقداری آب لیموی تازه، زنجفیل، گل سرخ یا هل، دمنوش خوشمزه‌تر و چربی‌سوزتر می‌شود.

پیشنهاد میکنیم بخوانید:  شهرخبر - جوش شیرین در نان ممنوع است؟

به نظر شما قهوه بهتر است یا چای؟

طرز تهیه چای سبز و زنجفیل

زنجفیل مثل دارچین، هم گرم است و هم خواص کاهش وزن دارد. می‌توانید به یک فنجان آب از جوش افتاده، یک قاشق چای‌خوری چای سبز و یک برش کوچک زنجفیل تازه یا نصف قاشق پودر زنجفیل اضافه کنید و بگذارید ۵ تا ۸ دقیقه دم بکشد. سپس دمنوش را صاف و نوش جان کنید. این دمنوش را نیز می‌توانید به همراه لیمو، هل، دارچین و… تهیه کنید.

طرز تهیه دمنوش چای سبز با گل محمدی

گل محمدی با خواص ضدیبوست و هضم غذا باعث کمک به کاهش وزن می‌شود. همین‌طور با عطر فوق‌العاده‌ای که دارد، دمنوش چای سبز را بسیار دلپذیرتر می‌کند.

برای طرز تهیه دمنوش چای سبز و گل محمدی، یک فنجان آب از جوش افتاده را به یک قاشق چای‌خوری چای سبز و یک قاشق چای‌خوری گل محمدی خشک یا ۳ عدد غنچه گل محمدی خشک اضافه کنید و بگذارید حدود ۵ تا ۸ دقیقه دم بکشد. به دمنوش مقداری هل و دارچین اضافه کنید تا طعم و عطر عالی و خاصیت چربی‌سوزی بسیار زیادی پیدا کند.

دمنوش‌های آرامبخش را می شناسید؟

طرز تهیه چای سبز و لیمو

طرز تهیه چای سبز و لیمو

لیمو به خاطر وجود اسید سیتریک، خاصیت چربی‌سوزی بالایی دارد. برای استفاده از لیمو در چای سبز یا می‌توانید پس از دم کشیدن چای سبزتان آب لیموی تازه به آن اضافه کنید یا چند برش لیموی تازه یا برگ لیمو خشک را به آب جوش و چای سبزتان اضافه کنید و بگذارید دم بکشد.

کلام آخر

در این مطلب خواص چای سبز، اینکه چگونه چای سبز دم کنیم و طرز تهیه چای سبز برای لاغری به روش‌های گوناگون را آموزش دادیم. با اطلاع از خواص هر یک از گیاهان دارویی، می‌توانید در وعده‌های مختلف، چای سبز در طعم‌ها و عطرهای مختلف و با خواص متفاوت داشته باشید. حتی با اضافه کردن تکه‌های میوه به چای سبز، عطر و خاصیت آن را بیشتر کنید. میوه‌هایی مثل تمشک و بلوبری، هلو، به، سیب و… با چای سبز عالی می‌شوند. خوردن چای سبز به صورت سرد هم پیشنهاد خوبی است.

پیشنهاد میکنیم بخوانید:  شهرخبر - ثبت 1 روز دیگر بدون فوتی کرونا در کشور

شما  دمنوش چای سبز را دوست دارید؟ به نظرتان چای سبز در کنار چه چیزهای دیگری ترکیب بهتری درست می‌کند؟ تا به حال نوشیدن چای سبز برای لاغری را امتحان کرده‌اید؟ نظرات، تجربیات و پیشنهادات خود را با مخاطبان مجله تایمز به اشتراک بگذارید.

طرز تهیه چای زعفران رادر مقاله ای به همین نام یاد بگیرید و از نوشیدن آن لذت ببرید.

سوالات متداول

مدت زمان دم کشیدن چای سبز چقدر است؟

بسته به اینکه چای سبز از چه نوع باشد، مدت زمان دم کشیدن آن متفاوت است. عموما چای سبز چینی و ژاپنی بین ۲ تا ۴ دقیقه دم می‌کشد اما چای سبز ایرانی به حدود ۵ تا ۸ دقیقه زمان برای دم کشیدن احتیاج دارد.

مدت ماندگاری چای سبز دم کرده چقدر است؟

بین یک ربع تا نیم ساعت پس از دم شدن چای، خواص و مواد موثر آن کم کم شروع به از بین رفتن می‌کند؛ در نتیجه بهترین زمان برای نوش جان کردن چای، تا نیم ساعت پس از دم شدن است. هر چه از این زمان بگذرد،‌ از خواص دمنوش هم کاسته می‌شود؛ تا اینکه بعد از ۲۴ ساعت، مواد سرطان‌زا در آن تولید می‌شود و دیگر اصلا نباید خورده شود.

چگونه چای سبز دم کنیم که تلخ نشود؟

برای اینکه چای سبزتان تلخ نشود به دو نکته توجه کنید: اول اینکه از آب جوش استفاده نکنید. بگذارید آب جوش بیاید چند دقیقه‌ای صبر کنید و بعد آب را روی چای سبز بریزید. نکته بعد اینکه، اگر چای سبزتان تلخ می‌شود، احتمالا از مقدار زیادی چای سبز خشک استفاده می‌کنید. اگر به تلخی و گسی چای سبز علاقه‌ای ندارید، از یک قاشق چای‌خوری چای سبزبرای یک فنجان دمنوش استفاده کنید.

الماس تراشکاری

Check Also

اهمیت نام برند در سئو و بازاریابی دیجیتال

اهمیت نام برند در سئو و بازاریابی دیجیتال

امروزه نام برند دیگر تنها یک لوگو یا نام تجاری نیست؛ بلکه تجلی هویت، اعتبار …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Banner
https://irankarkhaneh.com https://bepaznapaz.ir جرثقیل سقفی پخش عمده جوراب پنبه خرید کینوا جرثقیل دروازه ای خرید اسپیرولینا جرثقیل سقفی جرثقیل سقفی بلبرینگ سرامیکی خرید جرثقیل سقفی لوله سرامیکی جرثقیل سقفی بهترین نرم افزار سامانه مودیان ساخت جرثقیل سقفی بلبرینگ سرامیکی جرثقیل سقفی کارگاهی خرید جو دوسر پرک تیغ اره دیسکی از کجا جوراب عمده بخریم