مهدی رجبی در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: بنابر آمار ۲ هزار و ۷۰۰ واحد پرورش قارچ دارای پروانه هستند که بخشی از آن دارای مجوز نظام صنفی، بخشی مجوز وزارت جهاد و مهندسی کشاورزی هستند که بیش از ۵۰ درصد سنتی و واحدهای کوچک هستند.
به گفته او، امسال ۱۰ تا ۱۵ واحد پرورش قارچ مدرن به چرخه تولید اضافه می شوند که براین اساس تولید۱۰ هزارتن افزایش می یابد. برآوردها حاکی از آن است که تولید قارچ تا پایان سال به ۲۱۰ تا ۲۲۰ هزارتن برسد.
رئیس انجمن پرورش دهندگان قارچ از توزیع روزانه ۵۰ تا ۶۰ تن قارچ در تهران خبر داد و گفت: با ورود به فصل گرما، تولید قارچ ۱۰ تا ۱۵ درصد کاهش می یابد.
خبرنگار: آزاده محبی
Source link