ایسنا/قم مدیر کل امور اقتصادی و دارایی استان قم افزود: بر اساس تبصره ۱۸ قانون بودجه در سال ۱۴۰۱ از ۴ شرکت دانش بنیان استان، ۱۰ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان حمایت تسهیلاتی شده است و ۴ شرکت دانش بنیان دیگر نیز در انتظار دریافت تسهیلات، تا پایان شهریور ماه سال جاری هستند.
مدیر کل امور اقتصادی و دارایی استان قم امروز یکم شهریور ماه به مناسبت هفته دولت، ضمن حضور در پارک علم و فناوری استان و بازدید از پنج شرکت دانش بنیان به حمایت های ویژه قانون بودجه سال ۱۴۰۱ از شرکت های دانش بنیان در قالب تسهیلات بند الف تبصره ۱۸ اشاره کرد و افزود: بر اساس تبصره ۱۸ قانون بودجه در سال ۱۴۰۱ از ۴ شرکت دانش بنیان استان، ۱۰ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان حمایت تسهیلاتی شده است و ۴ شرکت دانش بنیان دیگر نیز در انتظار دریافت تسهیلات، تا پایان شهریور ماه سال جاری هستند.
عضو ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان قم تصریح کرد: مجموع حمایت های مالی در قالب تسهیلات تبصره ۱۸ از طرح های دانش بنیان در دست اقدام نیز بیش از ده میلیارد تومان است.
وی گفت: تسهیلات اعطا شده به ۴ طرح دانش بنیان در حوزه های تجهیزات پزشکی، تجهیزات و ماشین الات صنعتی، فناوری نانو در صنعت و نرم افزاردانش بنیان بوده است.
مهدی فراهانی به عنوان مسئول دبیرخانه تسهیلات بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه در استان، به اهمیت حمایت از موسسات دانش بنیان از منظر مقام معظم رهبری اشاره کرد وافزود: تبدیل گزاره دانش بنیان به شعار سال و ایجاد ظرفیت تسهیلات تبصره ۱۸ در قانون بودجه، اولویت توجه به مشاغل و کسب و کارهای دانش بنیان را بیش از پیش بالا برده است که انتظار میرود با همدلی و همکاری پارک علم و فناوری، فعالان دانش بنیان، دستگاههای اجرایی و بانک ها، طرح هایی قابل دفاع به کمیته استانی ارائه شود و با تایید طرح ها در جلسات کارشناسی و کمیته های بانک عامل، در سال آینده بتوانیم از طرح های بیشتری در زمینه توسعه زیست بوم فن آوری استان، حمایت کنیم.
نماینده وزیر اقتصاد در قم اضافه کرد: از دانشگاهها، پژوهشگاهها، مرکز رشد وبویژه پارک علم و فناوری استان که میتوانند نقشی در توسعه و تجاری سازی فناوری داشته باشند انتظار میرود در زمینه نیاز سنجی و راهنمایی نوآوران فناوری در خصوص نیازها و دریافت تسهیلات تبصره ۱۸ همت جدی داشته باشند تا در آینده ای نه چندان دور، شاهد درخشش این شرکت ها در زمینه صادرات و تجارت جهانی باشیم.
وی افزود: بانک عامل در همه استانها برای ارائه تسهیلات حمایتی به طرح های دانش بنیان، بانک تجارت است که به صورت گلوبال در تهران، طرح های استانی را بررسی و در صورت واجد شریط بودن، اخذ تسهیلات را تایید می کند.
فراهانی تصریح کرد: طرح های نیمه تمام و طرح های توسعه ای در بخش سرمایه ثابت، بیشترین شانس دریافت تسهیلات را دارند و متقاضیات تسهیلات برای سرمایه در گردش در مرحله بعدی اولویت برای دریافت وام هستند.
فراهانی در پایان گفت: حمایت از فعالان اقتصادی و فعالان عرصه فن آوری همیشه برای کشور، ایجاد مزیت کرده است و چنان که در استان شاهد هستیم در سال ۹۵ کمتر از ۲۵ شرکت دانش بنیان در قم فعال بوده اند و اکنون بیش از یکصد شرکت در حال فعالیت هستند که این موضوع وظیفه سنگین دستگاههای اجرایی مرتبط را در حمایت و توسعه همه جانبه از شرکت ها و موسسات دانش بنیان نشان میدهد.
بر اساس شیوه نامه اجرای برنامه حمایت از تولید و اشتغال موضوع دستورالعمل جزء ۱ تا ۹ بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه، به شرکت ها و موسساتی که در زمینه گسترش و کاربرد اختراع و نوآوری و تجاری سازی نتایج تحقیق و توسعه شامل طراحی و تولید کالا و خدمات در حوزه فناوری های برتر و با ارزش فعالیت داشته باشند، دانش بنیان اطلاق میشود.
انتهای پیام