وعده سحری در ماه مبارک رمضان و برای تامین انرژی بدن روزهداران از اهمیت زیادی برخوردار است. بنابراین باید نکات تغذیهای را برای داشتن یک وعده سحری سالم مد نظر قرار دهید.
به گزارش ایسنا، بر اساس اعلام وزارت بهداشت، نکات تغذیهای برای داشتن وعده سحری سالم در ادامه میآیند:
– باید توجه کرد که وعده غذایی سبک مانند پلو و خورشت یا حتی سبکتر مانند صبحانه برای سحری مناسب است.
– همچنین در وعده سحری از مقدار مناسبی سبزی و سالاد استفاده شود؛ چراکه سبزی و سالاد علاوه بر داشتن ویتامین، آب مورد نیاز بدن را هم تامین میکنند.
– در وعده سحری از غذای مغذی، اما کم حجم، کم نمک، کم شکر و کم روغن استفاده کنید.
– نوشیدنیهای گازدار، شربتهای خیلی شیرین و چای پر رنگ موجب تشنگی و خشکی دهان و گلو شده و بهتر است که استفاده نشوند.
– غذاهای پر ادویه و پر روغن مانند کتلت و… منجر به تشنگی شده و بهتر است که استفاده نشوند.
– در عین حال از خوابیدن بلافاصله پس از خوردن وعده سحری خودداری کنید.
انتهای پیام