فیلترهای سرامیکی ریخته گری

رشد ۲۵ درصدی قراردادهای صنعتی دانشگاه در سال ۱۴۰۰/راه‌اندازی پارک فناوری دانشگاه علم و صنعت

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علم و صنعت در خصوص مقالات منتشر شده این دانشگاه در سال ۱۴۰۰ گفت: در دانشگاه علم و صنعت نزدیک به دو هزار مقاله با نمایه بین المللی معتبر منتشر شده که ۳۵ تا ۴۰ درصد آن، مقاله‌های کاربردی مرتبط با یک مسئله صنعتی یا واقعی بوده‌اند و یا این که مربوط به یک سری کارهای آزمایشگاهی بوده‌اند که در نتیجه به تولید فناوری یا تولید نوآوری ختم می‌شود.

دکتر داوود یونسیان در گفت‌وگو با ایسنا، درباره تاثیر کرونا بر روی پژوهش در دانشگاه علم و صنعت اظهار کرد: کرونا در دانشگاه ما تاثیر معنی‌داری نداشت و ما در حوزه تولید علم، مقاله و پژوهش، رشد متوسط سالانه خود را داشتیم.

وی در خصوص علت این موضوع گفت: ما همه درب‌های دانشگاه را باز گذاشتیم و دانشجویانی که در حوزه پژوهش کار می‌کردند، امکان حضور در آزمایشگاه و خوابگاه را داشتند. البته در سال اول برخی مشکلات وجود داشت، ولی در سال ۱۴۰۰ ما به حدود هزار و ۵۰۰ دانشجوی تحصیلات تکمیلی خوابگاه دادیم و در بین دانشگاه‌های سطح تهران، بیشترین آمار دانشجویان خوابگاهی را داشتیم. همچنین همه آزمایشگاه‌ها در کل سال، بلااستثنا باز بودند. به همین دلیل به پژوهش دانشگاه، ضربه‌ای وارد نشد و در کل سال خروجی پژوهشی دانشگاه در حوزه‌های مختلف پژوهش، حداقل ۲۵ درصد رشد داشت.

دانشگاه‌ها باید به جامعه خط بدهند، نه این‌که تنها مشکلات را حل کنند

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علم و صنعت با اشاره به شعار دانشگاه در دوره مدیریت جدید، خاطر نشان کرد: شعار دانشگاه توسعه فناوری و تعاملات صنعتی با روحیه جهادی است و این گزاره‌ها در ۶ ماهه اخیر، سرلوحه کار دانشگاه قرار داشتند. به همین دلیل ما بحث فناوری و تعاملات صنعتی را در اولویت گذاشتیم.

پیشنهاد میکنیم بخوانید:  تصویری از پیچ‌خوردگی‌های تاج خورشیدی-تایمز

وی توضیح داد: دانشگاه‌ها در حال گذار از نسل دوم و سوم، به نسل چهارم و پنجم یعنی دانشگاه‌های جامعه‌محور و تمدن‌ساز هستند. به همین دلیل دانشگاه‌ها باید از بحث آموزش کلاسیک و پژوهش کلاسیک و حتی دانشگاه نسل سوم که دانشگاه کارآفرین بودند، گذر کنند و به سراغ دانشگاه‌های جامعه‌محور بروند؛ دانشگاه‌هایی که به جامعه خط می‌دهند، نه اینکه مشکلات جامعه را فقط حل کنند. لازمه و ابزار این کار، بحث فناوری و تعاملات صنعت و اجتماع است.

انتشار حدود ۲ هزار مقاله با نمایه‌بین‌المللی در سال ۱۴۰۰

یونسیان در خصوص اقدامات دانشگاه علم و صنعت در زمینه مقاله‌های کاربردی، توضیح داد: در تمام آیین‌نامه‌ها، بحث ارتقا و بحث گرنت پژوهشی تغییر رویکرد به‌سمت توسعه فناوری و تعاملات صنعتی را محور قرار دادیم.  در سال ۱۴۰۰ در دانشگاه حدود هزار و ۹۰۰  تا دو هزار مقاله با نمایه بین‌المللی معتبر منتشر شده  که  ۳۵ تا ۴۰ درصد آن، مقاله‌های کاربردی مرتبط با یک مسئله صنعتی یا واقعی بوده‌اند و یا این که مربوط به یکسری کارهای آزمایشگاهی بوده‌اند که در نتیجه به تولید فناوری یا تولید نوآوری ختم می‌شود. این آمار بالاتر از متوسط کشور است و برنامه داریم که ان‌شاالله این آمار را به بالای ۵۰ تا ۶۰ درصد برسانیم.

وی با اشاره به تفاوت در ماهیت رشته‌های مختلف، توضیح داد: البته رشته‌های علوم پایه، با توجه به ماهیتی که دارند و روی علوم بنیادین و … کارمی‌کنند، متفاوت هستند. اما از لحاظ ارتباط با صنعت، دانشگاه علم و صنعت امسال رتبه برتری در کشور را به دست آورد و دو نفر از اساتید ما به عنوان دانشمندان برتر حوزه ارتباط با صنعت و جامعه در سطح دانشگاه‌های کشور انتخاب شدند. همچنین در حوزه تعاملات صنعتی هم در چند سال اخیر رشد خوبی داشتیم.

پیشنهاد میکنیم بخوانید:  سامانه ۱۹۳ شرکت ملی پست پاسخگوی مشکلات و ابهامات-تایمز

رشد ۲۵ درصدی قراردادهای صنعتی دانشگاه

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علم و صنعت توضیح داد: ما در سال ۱۴۰۰ بیش از ۴۵۰ عنوان قرارداد صنعتی منعقد کردیم و بیش از ۲۵ درصد نسبت به سال گذشته رشد داشتیم. حجم قراردادها نیز بیش از ۶۰ میلیارد تومان وصولی قراردادهای صنعتی دانشگاه بوده است.

وی ادامه داد: در سه ماه پایانی سال ۱۴۰۰، از لحاظ قراردادهای کلان صنعتی که مشکلات جدی کشور را مورد هدف می‌گیرند، بیش از ۳۰ میلیارد تومان قرارداد منعقد کرده‌ایم که نتیجه‌ آن در سال ۱۴۰۱ به بار می‌نشیند.

یونسیان با بیان این‌که این قراردادها با حوزه‌های مهم صنعتی کشور منعقد شده است، گفت: یکسری از این قراردادها، حالت اعتباری دارد؛ یعنی قراردادهایش باز و دائمی است و بلافاصله شارژ می‌شود.

وی با اشاره به این‌که دانشگاه علم و صنعت در توسعه تعاملات صنعتی و فناوری، پیشگام و پیشرو است، گفت: یکی از کارهای عمده که در سه ماه گذشته انجام شده، ایجاد ناحیه نوآوری است که تفاهم‌نامه آن در حال اجرا است. همچنین پارک علم و فناوری دانشگاه علم و صنعت که مقدمات آن درحال انجام است، به زودی در شورای گسترش وزارت علوم مصوب می‌شود.

کسب رتبه اول کشوری دانشگاه علم و صنعت در تعاملات بین‌المللی

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علم و صنعت در خصوص دیگر اقدامات انجام شده در سال ۱۴۰۰، گفت: ما در سال ۱۴۰۰ برای اولین‌بار، جشنواره پژوهش و فناوری را در هفته پژوهش‌ و فناوری با بیش از ۲۰۰ رویداد ‌ارتباط با صنعت برگزار کردیم.

پیشنهاد میکنیم بخوانید:  بیانیه شورای هماهنگی تشکل‌های فرهنگیان جهت حضور در مراسم وداع با رئیس‌جمهور-تایمز

وی به برگزاری سخنرانی‌های علمی و کارگاه‌های نوآوری و توسعه فناوری اشاره کرد و گفت: در جشنواره پژوهش و فناوری دانشگاه، با دعوت از ۳۰ مدیر صنعت از صنایع مختلف، جلسات مفصلی به نام سیناپس یا همایه را برگزار کردیم و ۳۰ میلیارد قرارداد ارتباط با صنعت دانشگاه با وزارتخانه‌ها و سازمان‌های خصوصی که در دو سه ماه اخیر منعقد شد، حاصل این جشنواره بود.

یونسیان با اشاره به برگزیده شدن غرفه دانشگاه علم و صنعت در نمایشگاه هفته پژوهش‌ و فناوری سال ۱۴۰۰ در  سطح کشور، گفت: در حوزه بین‌الملل نیز دانشگاه علم و صنعت رتبه اول کشور را در تعاملات بین‌المللی کسب کرده است.

وی به سرآمدی دانشگاه علم و صنعت در حوزه‌های ماهواره اشاره کرد و گفت: دانشکده‌های مهندسی راه‌آهن، مهندسی خودرو و مهندسی پیشرفت این دانشگاه در سطح خاورمیانه بی‌نظیر هستند و به دلیل کارگاه‌های پیشرفته دانشگاه، ارتباط تنگاتنگی با صنعت دارد.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علم و صنعت خاطر نشان کرد: در گذشته‌های دور، این دانشگاه بیشتر در مهارت‌های صنعتی مطرح بود ولی الان بیشتر پروژه‌های تحقیقاتی صنعتی در حال انجام است.

وی ادامه داد: سه انستیتو در حوزه نفت و گاز در دانشگاه در حال فعالیت هستند و بیش از ۴۰ مرکز تحقیقاتی، پژوهشکده، پژوهشگاه و قطب علمی و فناوری در حوزه‌های مختلف در دانشگاه وجود دارد و امیدواریم بتوانیم آن‌ها را توسعه دهیم.

یونسیان به فناوری‌هایی که در ۳۰ سال آینده، جهان را متحول می‌کنند، اشاره کرد و گفت: ما یک کمیته راهبردی برای بررسی و احصای این فناوری‌ها تشکیل دادیم و بنا داریم با توجه به پتانسیل‌های این دانشگاه، تحقیقات را به سمت این فناوری‌ها ببریم.

انتهای پیام

الماس تراشکاری

Check Also

۱۶۴ هنرستان در دست ساخت هستند-تایمز

حمیدرضا خان‌محمدی، رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور در گفت و گو با …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Banner
https://irankarkhaneh.com https://bepaznapaz.ir جرثقیل سقفی پخش عمده جوراب پنبه خرید کینوا جرثقیل دروازه ای خرید اسپیرولینا جرثقیل سقفی جرثقیل سقفی بلبرینگ سرامیکی خرید جرثقیل سقفی لوله سرامیکی جرثقیل سقفی بهترین نرم افزار سامانه مودیان ساخت جرثقیل سقفی بلبرینگ سرامیکی جرثقیل سقفی کارگاهی خرید جو دوسر پرک تیغ اره دیسکی از کجا جوراب عمده بخریم