به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان سینمایی، علی سرتیپی در این رابطه گفت: جلسات شورای راهبردی اکران خوشبختانه، با اهتمام، جدیت و مسئولیت پذیری تمامی اعضا و حضور شخص رییس سازمان سینمایی بطور منظم برگزار میشود و طی جلسات فشرده روزهای گذشته در گام اول موفق به تنظیم یک قرار داد مشترک و جامع و به اصطلاح ( قرارداد تیپ) مابین پخشکنندگان و سینماداران شدیم که مبنای اصلی رابطه میان پخش کننده و صاحب سینما قلمداد میشود و این قرارداد در سامانه سمفا بارگذاری شده و مبنای اصلی کار خواهد بود.
وی افزود: درگام بعدی تدوین آیین نامه اجرایی اکران که بر اساس آن شورای صنفی بعنوان ناظر بر حسن اجرای قرارداد فوق الذکر و رسیدگی به امور اکران و در واقع به مثابه یک دبیرخانه هوشمند عمل خواهد کرد، تشکیل می شود و این مسأله در دستور کار قرار دارد.
رییس کانون پخشکنندگان سینما و سخنگوی شورای راهبردی اکران در باره اکران عید فطر هم گفت: مقرر شده تا پخش کنندگان نهایتاً، تا ۳۰ فروردین فیلمهای دارای پروانه نمایش معتبر مورد نظر را جهت اکران عید فطر و اکران ۲ و۳ عید نوروز به دبیرخانه کانون پخش اعلام نمایند تا در جلسه شورای راهبردی اکران و براساس نظر سینماهای سرگروه و پخش کنندگان، مقدمات عقد قرارداد و ثبت فیلمهای عید فطر و اکران ۲ و۳ نوروز انجام شود.
سرتیپی در پایان اشاره کرد: با جو و فضای خوب و تعامل قابل توجهی که در جلسات شورای راهبردی اکران میبینم و با توجه به شرایط خاص و سختی که در اکران ۱۴۰۱ بواسطه حجم فیلمهای درصف اکران مواجهیم، شاهد نمایش پر رونق و در عین حال توأم با عدالتی برای سینمای ایران باشیم.
به گزارش خبرنگار تسنیم، بنظر میرسد که با توجه به اینکه تا قبل از تأسیس این شورا، اعلام مصوبات اکران سینماهای کشور و همچنین دیگر اقدامات مربوط به حوزه اکران مربوط به شورای صنفی نمایش بود، شورای راهبردی اکران متولی جدید این برنامهها شده است و شاید دیگر شورای صنفی نمایش کارکردی در این زمینه نداشته باشد.
طبق شنیدهها اعضای شورای صنفی نمایش که باید از سوی صنوف سینماداران، پخشکنندهها، تهیهکنندهها و کارگردانان برای تشکیل شورا در سال جدید به سازمان سینمایی معرفی میشدند هنوز اعلام نشدند و شاید دیگر خبری از شورای صنفی نمایش نباشد.
انتهای پیام/