فیلترهای سرامیکی ریخته گری

افزایش نرخ بهره فدرال رزرو، تعیین‌کننده مسیر طلا

قیمت طلا پس از کاهش در ابتدای بازگشایی بازار امروز دوشنبه، تحت تاثیر کاهش بازدهی خزانه داری و کاهش اندک دلار، ثابت ماند، در حالی که سرمایه‌گذاران برای افزایش ۷۵ واحدی نرخ بهره توسط فدرال رزرو آمریکا در این هفته آماده شدند.

به گزارش ایسنا، بهای هر اونس طلا تا ساعت ۷ و ۳۶ دقیقه صبح با ۰.۲ درصد افزایش به ۱۷۲۷ دلار و ۵۰ سنت رسید و این کاهش پس از این بود که در روز جمعه به بالاترین سطح بیش از یک هفته گذشته رسید. قیمت طلا در بازار معاملات آمریکا نیز با ۰.۰۱درصد افزایش به ۱۷۲۸ دلار و ۶۰ سنت رسید.

دلار در برابر رقبای خود ۰.۱ درصد کاهش یافت و شمش با قیمت دلار را برای خریداران ارزهای دیگر ارزانتر کرد در حالی که شاخص بازدهی خزانه داری ۱۰ ساله ایالات‌متحده نزدیک به پایین‌ترین سطح هشت هفته‌ای خود بود.

بانک مرکزی ایالات‌متحده یک نشست دو روزه را در روز چهارشنبه به پایان می‌رساند و بازارها برای مبارزه با تورم فزاینده، نرخ بهره را ۷۵ واحد افزایش می‌دهند. اگرچه طلا به عنوان پوششی در برابر تورم تلقی می‌شود اما افزایش نرخ بهره هزینه فرصت نگهداری شمش را افزایش می‌دهد.

پیشنهاد میکنیم بخوانید:  دوج کوین به زودی یک به‌روزرسانی مهم را اجرا می‌کند

جانت یلن، وزیر خزانه داری ایالات‌متحده روز یکشنبه گفت که رشد اقتصادی ایالات‌متحده در حال کاهش است و او خطر رکود اقتصادی را تایید کرد اما گفت که رکود اجتناب‌ناپذیر نیست.

هفته گذشته، بانک مرکزی اروپا به همتایان جهانی خود در مبارزه با تورم فزاینده پیوست زیرا نرخ بهره را ۵۰ واحد افزایش داد. کریستین لاگارد، رئیس بانک مرکزی اروپا در مصاحبه ای گفت: بانک مرکزی اروپا تا زمانی که تورم به هدف ۲ درصدی خود بازگردد، نرخ بهره خود را افزایش خواهد داد.

قیمت طلا از زمانی که در اوایل ماه مارس به بالای سطح ۲۰۰۰ دلار در هر اونس رسید، به دلیل افزایش سریع نرخ بهره فدرال رزرو و افزایش اخیر دلار، بیش از ۳۵۰ دلار یا ۱۶ درصد کاهش یافته است.

در بازار سایر فلزات ارزشمند، بهای هر اونس نقره به ۱۸.۵۸ دلار رسید، پلاتین ۰.۲ درصد کاهش یافت و به ۸۷۱.۴۳ دلار رسید و پالادیوم با ۱.۵ درصد کاهش به ۲۰۰۱.۲۶ دلار رسید.

انتهای پیام

الماس تراشکاری

Check Also

قیمت میجر امروز ۳ آذر به تومان و دلار (بازار پیش از عرضه)

سلب مسئولیت: تمام مطالب مجله نوبیتکس شامل اخبار، مقالات، تحلیل‌ها، معرفی بازی‌های تلگرامی و ایردراپ‌ها، …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Banner
https://irankarkhaneh.com https://bepaznapaz.ir جرثقیل سقفی پخش عمده جوراب پنبه خرید کینوا جرثقیل دروازه ای خرید اسپیرولینا جرثقیل سقفی جرثقیل سقفی بلبرینگ سرامیکی خرید جرثقیل سقفی لوله سرامیکی جرثقیل سقفی بهترین نرم افزار سامانه مودیان ساخت جرثقیل سقفی بلبرینگ سرامیکی جرثقیل سقفی کارگاهی خرید جو دوسر پرک تیغ اره دیسکی از کجا جوراب عمده بخریم