فیلترهای سرامیکی ریخته گری

دارویی که ناجی بیماران کرونایی است

ایسنا/خراسان رضوی آسپرین می‌تواند نرخ مرگ و میر در بیماران مبتلا به کووید-۱۹ را کاهش دهد، در نتیجه تغییردهنده روند کنونی خواهد بود.

به نقل از هلث، می‌توان از آسپرین برای کمک به کاهش درد و تورم، جلوگیری از تشکیل لخته‌های خون و درمان موارد عروق کرونر مانند حمله قلبی و سکته استفاده کرد.

نتایج مطالعه جدیدی که در ۲۴ مارس در نشریه JAMA Network Open منتشر شد حاکی از این است که آسپرین می‌تواند به کاهش خطر مرگ بیماران بستری در بیمارستان که به‌طور جدی تحت تاثیر کووید قرار دارند، کمک کند.

با مطالعه بیش از ۱۱۲هزار بیمار در ۶۴ مرکز بهداشتی در ایالات‌متحده، محققان دانشگاه جورج واشنگتن دریافتند، افرادی که در ۲۴ ساعت اول پس از بستری شدن در بیمارستان به دلیل کووید-۱۹ آسپرین دریافت کرده‌اند، ۱.۶ درصد کمتر از افرادی که آسپرین دریافت نکردند در معرض خطر مرگ قرار دارند.

دکتر جاناتان چاو، محقق ارشد، دانشیار دانشکده پزشکی جورج واشنگتن گفت: این یافته‌ها نتیجه ۱۵ ماه تحقیق و سومین مطالعه مربوط به استفاده از آسپرین برای درمان بیماران مبتلا به کووید-۱۹ بستری‌شده در بیمارستان است.

پیشنهاد میکنیم بخوانید:  کشف ۲ جسد پس از انفجار ساختمان در «مارسیِ» فرانسه/ ۶ نفرهنوز مفقود هستند

چندین روش درمانی برای درمان بیماران بستری در بیمارستان که از موارد شدیدتر کووید-۱۹ رنج می‌برند، مورد تایید سازمان غذا و داروی ایالات‌متحده (FDA) است.

بر اساس گزارش وزارت بهداشت و خدمات انسانی ایالات‌متحده (HHS)، داروی ضد ویروسی رمدسیویر که با نام تجاری وکلوری (Veklury) نیز شناخته می‌شود، اولین دارویی بود که توسط FDA برای بیماران ۱۲ ساله و بالاتر تایید شد.

 همچنین داروی اکتمرا (Actemra) نیز تایید شده، آنتی‌بادی مونوکلونالی که برای درمان بیماری‌های التهابی مختلف استفاده می‌شود و اعتقاد بر این است که برای درمان کووید نیز موثر خواهد بود.

پلاسمای خون دوران نقاهت نیز یکی از روش‌های درمانی است که آنتی‌بادی‌هایی ارائه و با کووید مبارزه می‌کند و التهاب را کاهش می‌دهد.

باریسیتینیب و کورتیکواستروئیدها نیز برای کاهش التهاب شناخته شده‌اند.

شایان‌ذکر است که تحقیقات در مورد کارآزمایی واکسن‌ها و داروهای مقابله با کووید ادامه دارد.

انتهای پیام

الماس تراشکاری

Check Also

عملیات بازرسی مقر منافقین در فرانسه به‌طور زنده توسط ایران رصد می‌شد-تایمز

۱۸:۱۰ – ۲۴ خرداد ۱۴۰۳ ۱۸:۱۰ – ۲۴ خرداد ۱۴۰۳ غریب آبادی: کاظم غریب‌آبادی، معاون …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Banner
https://irankarkhaneh.com https://bepaznapaz.ir جرثقیل سقفی پخش عمده جوراب پنبه خرید کینوا جرثقیل دروازه ای خرید اسپیرولینا جرثقیل سقفی جرثقیل سقفی بلبرینگ سرامیکی خرید جرثقیل سقفی لوله سرامیکی جرثقیل سقفی بهترین نرم افزار سامانه مودیان ساخت جرثقیل سقفی بلبرینگ سرامیکی جرثقیل سقفی کارگاهی خرید جو دوسر پرک تیغ اره دیسکی از کجا جوراب عمده بخریم