دادهها نشان میدهد که شرکتهای آسیایی در سال جاری به دلیل افزایش نرخهای بهره و ترس از عمیقتر شدن رکود، سرمایهگذاری را به شدت کاهش خواهند داد و بودجهها به طور متوسط در سال آینده کاهش خواهند یافت که اولین رکود از سال ۲۰۱۵ است.
به گزارش ایسنا، بر اساس دادههای رفینیتیو، انتظار میرود مخارج سرمایهای در شرکتهای بزرگ و متوسط آسیایی در سال ۲۰۲۲ به میزان ۶.۴ درصد رشد کند و ۰.۷ درصد در سال ۲۰۲۳ در مقایسه با رشد ۱۳ درصدی در سال گذشته کاهش یابد.
شرکتها در سطح جهان با افزایش هزینههای مواد خام، نیروی کار و لجستیک مقابله میکنند زیرا قرنطینههای مرتبط با کووید-۱۹ چین زنجیرههای تامین را بیشتر تحت فشار قرار داده و جنگ اوکراین قیمتهای انرژی را افزایش داده است و کسبوکارها نسبت به کاهش تقاضای مصرفکننده احتیاط کردهاند.
انتظار میرود برخی از بخشها با شدت بیشتری هزینهها را کاهش دهند. انتظار میرود هزینه سرمایه برای خودروهای آسیایی و تامینکنندگان قطعات آنها در سال جاری ۱۶.۵ درصد کاهش یابد، اگرچه ممکن است در سال آینده ۲.۱ درصد افزایش یابد.
همچنین، انتظار میرود شرکتهای فناوری منطقه که هنوز ۸ درصد بیشتر از سال گذشته برای دریافت آخرین تقاضای تولیدشده توسط همهگیری هزینه کردند، هزینههای خود را تا ۳ درصد در سال آینده کاهش دهند.
بر اساس گزارش رویترز، کاهش بودجه نیز با توجه به کشور متفاوت خواهد بود، به طوری که دادهها نشان میدهد مالزی و چین بیشترین کاهشها را به ترتیب با ۱۲.۱ درصد و ۴.۶۸ درصد انجام دادهاند.
انتهای پیام