رئیس جمعیت هلال احمر کشورمان گفت که با توجه به ازدحام زائران اربعین؛ خدمات هلالاحمر در عراق درحال گسترش است.
به گزارش ایسنا، پیرحسین کولیوند گفت: همزمان با آغاز مراسم بزرگ پیاده روی اربعین حسینی در کشور عراق، جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران در داخل و خارج از کشور، پا به پای زائران و با آمادگی کامل درحال خدمترسانی است. این جمعیت با برنامهریزی که از قبل انجام داده بود از ششم شهریور ماه سال جاری بخشی از تجهیزات و لجستیک خود اعم از آمبولانسها و اتوبوس آمبولانس ها، خودروهای نجات و… را به کشور عراق اعزام و در آنجا مستقر کرده است.
کولیوند در ارتباط با خدمات درمانی ارائه شده در کشور عراق گفت: ۳۹ مرکز درمانی جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران در کشور عراق فعال است و بالغ بر ۳۰۰ تن دارو و تجهیزات پزشکی برای توزیع در این مراکز به کشور عراق ارسال شده است.
کولیوند با اشاره به استقرار کادر درمان مرکز پزشکی جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران در کشور عراق و مراجعه بالای مردم برای دریافت خدمات درمانی اظهار کرد: جمعیت هلال احمر با تمام توان خود در تلاش است تا به زائرین اربعین حسینی خدمات شایسته ارائه کند و به همین منظور برای رفع مشکلات و نواقص احتمالی به صورت شبانه روزی در حال بازدید از مراکز درمانی ثابت و سیار مرکز پزشکی جمعیت هلال احمر هستیم.
وی ادامه داد: در ابتدا قرار بود نیروهای امدادی جمعیت هلال احمر به صورت هوایی به کشور عراق اعزام شوند اما به علت ایجاد مشکل در تهیه بلیط هواپیما، حدود ۹۰ درصد از نیروهای جمعیت هلال احمر به صورت زمینی به کشور عراق اعزام شدند که طبعاً این امر در روزهای ابتدایی شروع فعالیت، باعث ایجاد خستگی در نیروهای امدادی جمعیت هلال احمر شده است.
بر اساس اعلام پایگاه اطلاعرسانی جمعیت هلال احمر، کولیوند عنوان کرد: بیمارستان “امام علی (ع)”، پلی کلینیک “هتل نباء”، درمانگاه “هتل ام القرا”، درمانگاه “صحن حضرت زهرا(س)”، درمانگاه “پارکینگ طبقاتی نجف” و حدود ۵۰ موکب درمانی مردمی که از جمعیت هلال احمر دارو تهیه کردهاند در سطح شهر نجف اشرف، همچنین از شهر نجف تا شهر کربلا دو بیمارستان بین راهی و تقریبا هر صد عمود یک کلینیک هلال احمر آماده خدمت رسانی به زائرین است. به علاوه در شهرهای کاظمین و سامرا تیم های امدادی جمعیت هلال احمر مستقر شدهاند و در کربلای معلی نیز دو بیمارستان “الحسین (ع)” و “ابو مهدی المهندس” و چهار درمانگاه دیگر به صورت شبانه روزی فعال هستند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: جمعیت هلال احمر در کشور عراق، روز به روز در حال گسترش فعالیت های امدادی است و روزانه ۱۲۰۰ نفر نجاتگر و امدادگر و ۲۸۰۰ نفر کادر درمان تا آخرین روزی که زائرین در خاک عراق هستند در راستای تأمین نیاز های بهداشتی و درمانی آنها مشتاقانه می کوشند.
انتهای پیام