فیلترهای سرامیکی ریخته گری

قیمت طلای جهانی با ترمز دلار کاهش یافت

قیمت طلا امروز(چهارشنبه، ۱۹ اکتبر) با ثابت‌ماندن دلار کاهش یافت، در حالی که تعهد فدرال رزرو ایالات‌متحده به تشدید سیاست‌های پولی نیز بر جذابیت شمش با بازده صفر تأثیر گذاشت.

به گزارش ایسنا، بهای هر اونس طلا تا ساعت ۷ و پنج دقیقه صبح به وقت شرقی با ۲.۵ درصد کاهش به ۱۶۴۹ دلار و ۹۰ سنت رسید و قیمت طلای آمریکا نیز با ۰.۱۵ درصد کاهش به ۱۶۵۰ دلار و ۹۰ سنت رسید.

شاخص دلار در ساعات اولیه آسیا اندکی بالاتر بود و یک شبه به پایین‌ترین سطح خود از ۶ اکتبر رسید. نیل کشکاری، رئیس فدرال رزرو مینیاپولیس، روز سه‌شنبه گفت: اگر تورم متوقف نشود، بانک مرکزی ایالات‌متحده ممکن است نیاز داشته باشد نرخ سیاستی خود را به بالای ۴.۷۵ درصد برساند.

تولید در کارخانه‌های ایالات‌متحده در ماه سپتامبر افزایش یافت که نشان می‌دهد علیرغم تلاش‌های فدرال رزرو برای کاهش تقاضا و کاهش تورم، بخش تولید همچنان در وضعیت خوبی قرار دارد. اگر چه طلا به طور سنتی به عنوان پوششی در برابر تورم تلقی می‌شود، اما افزایش نرخ بهره برای کنترل قیمت‌های فزاینده جذابیت شمش را کاهش داده است زیرا سودی ندارد.

پیشنهاد میکنیم بخوانید:  هیچ صادرکننده‌ای حاضر نیست زعفران با شاخص کروسین ۲۳۰ رابخرد

نمایندگانی از سراسر جهان که در کنفرانس سالانه فلزات گرانبها انجمن بازار شمش لندن در لیسبون گردهم آمدند، پیش‌بینی کردند که قیمت طلا در مدت یک سال به ۱۸۳۰ دلار و ۵۰ سنت در هر اونس افزایش می‌یابد که از حدود ۱۶۵۰ دلار در روز سه‌شنبه افزایش می‌یابد.

دارایی‌های اس‌پی‌دی‌آر گلد تراست، بزرگ‌ترین صندوق سرمایه‌گذاری تحت پشتوانه طلا در جهان، روز سه شنبه ۰.۲۹ تن کاهش یافت.

بر اساس گزارش رویترز، الکسی زابوتکین، معاون رئیس بانک روسیه روز سه‌شنبه گفت: این بانک به افزایش ذخایر طلا و ذخایر ارزی خود نیاز ندارد و درخواست معدنچیان طلا برای افزایش خریدهای دولتی در بحبوحه تحریم‌های غرب را نادیده می‌گیرد.

در بازار سایر فلزات ارزشمند، بهای هر اونس نقره با ۰.۲ درصد کاهش به ۱۸.۷۲ دلار رسید، پلاتین ۰.۳ درصد افزایش یافت و به ۹۰۹.۸۸ دلار رسید و پالادیوم با ۰.۳ درصد افزایش به ۲۰۱۹ دلار و ۷۵ سنت رسید.

انتهای پیام

الماس تراشکاری

Check Also

کارت های امروز جمز ۱۸ آبان + تصویر سه کارت Gemz

سلب مسئولیت: تمام مطالب مجله نوبیتکس شامل اخبار، مقالات، تحلیل‌ها، معرفی بازی‌های تلگرامی و ایردراپ‌ها، …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Banner
https://irankarkhaneh.com https://bepaznapaz.ir جرثقیل سقفی پخش عمده جوراب پنبه خرید کینوا جرثقیل دروازه ای خرید اسپیرولینا جرثقیل سقفی جرثقیل سقفی بلبرینگ سرامیکی خرید جرثقیل سقفی لوله سرامیکی جرثقیل سقفی بهترین نرم افزار سامانه مودیان ساخت جرثقیل سقفی بلبرینگ سرامیکی جرثقیل سقفی کارگاهی خرید جو دوسر پرک تیغ اره دیسکی از کجا جوراب عمده بخریم