فیلترهای سرامیکی ریخته گری

هیچ لایه نمکی در مخزن سد چمشیر وجود ندارد/ پلمپ ۲ چاه‌ نفت درون مخزن

یک کارشناس حوزه منابع آبی گفت: تعدیل کیفی رودخانه زهره از مهمترین اهداف ساخت سد چمشیر است و بر مبنای برنامه بهره‌برداری به روز شده این مهم تحقق پیدا خواهد کرد.

سید باقر حسینیا، در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به آبگیری سد چمشیر در دی ماه سال جاری اظهار کرد: مسائل و مباحث زمین‌شناسی عمدتا مواردی است که بر مبنای شواهد و مدل‌سازی بنا شده و تفاوت مدل‌های می‌تواند به خروجی‌های متعدد ختم شود.

وی در بیان اتهامات وارده شده به سازند مخزن سد چمشیر اظهار کرد: زمین‌شناسان متعددی از دانشگاه‌های مختلف از جمله دانشگاه شیراز و دانشگاه امیرکبیر، مخزن سد را بررسی کرده‌اند و نتیجه این بررسی‌ها هم عمدتا در مقاله‌های علمی منتشر شده و هیچگونه رخنمون نمک در هیچ کجای مخزن دیده نشده است.

این کارشناس حوزه منابع آبی افزود: مطالعه گمانه‌های حفر شده بیانگر فاصله بالای ۳۰۰ متری بین ممبر نمکی گچساران و فضای سد است و این یعنی مسئله انحلال نمک عملا در مخزن سد چمشیر رد است. حسینیان گفت: متاسفانه گزاره‌های زمین‌شناسی از زبان افرادی منتشر می‌شود که اساسا در این علم فعالیتی نداشته‌اند، همین مسئله وجود گزاره‌های متعدد غلط را تایید می‌کند.

پیشنهاد میکنیم بخوانید:  واریز 273 میلیارد تومان سود به حساب بیش از 500 هزارسهامدار

وی تاکید کرد: ساخت یک سد، نیازمند مطالعات گسترده‌ای است و این مطالعات در رابطه با سد چمشیر توسط نهادهای متعدد مشاور و پژوهشی انجام شده و تک تک مساول به بحث گذاشته شده است.

این کارشناس حوزه منابع آبی ادامه داد: تعدیل کیفی رودخانه زهره از مهمترین اهداف ساخت سد چمشیر است و بر مبنای برنامه بهره‌برداری به روز شده این مهم تحقق پیدا خواهد کرد.

حسینیان گفت: جریان منتقد سد دست به دامان زمین‌شناسی شده تا با طرح پیچیدگی‌های این رشته از آبگیری سد جلوگیری کند اما تمامی مستندات از جمله نبود رخنمون نمک و اطلاعات گمانه‌های در کنار مدل ژئوفیزیکی، ادعاهای زمین‌شناسی برای عدم آبگیری سد را تکذیب می‌کند.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر وجود چاه نفت در محدوده مخزن گفت: بر اساس اطلاعاتی که بنده از بازدید میدانی داشتم، ۲ حلقه چاه نفت موجود در مخزن مطابق ضوابط زیست محیطی با بتن خاص پر شده و در اصطلاح پلمب شده است و نگرانی در این زمینه مطابق جزئیات عملیات اجرای پلمب وجود ندارد.

پیشنهاد میکنیم بخوانید:  تولید حدود ۲ میلیون تن اتان در مجتمع گاز پارس جنوبی

انتهای پیام

الماس تراشکاری

Check Also

تحلیل بیت کوین؛ ادامه رشد یا اصلاح قیمت؟

رفتار قیمت بیت کوین، تحلیلگران را به دو دسته تقسیم کرده، به طوریکه برخی در …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Banner
https://irankarkhaneh.com https://bepaznapaz.ir جرثقیل سقفی پخش عمده جوراب پنبه خرید کینوا جرثقیل دروازه ای خرید اسپیرولینا جرثقیل سقفی جرثقیل سقفی بلبرینگ سرامیکی خرید جرثقیل سقفی لوله سرامیکی جرثقیل سقفی بهترین نرم افزار سامانه مودیان ساخت جرثقیل سقفی بلبرینگ سرامیکی جرثقیل سقفی کارگاهی خرید جو دوسر پرک تیغ اره دیسکی از کجا جوراب عمده بخریم