با راهاندازی خانه خلاق و نوآوری در حوزه آموزشی، از ایدههای مرتبط با رفع چالشهای آموزشی با استفاده از فناوری، حمایت میشود.
به گزارش ایسنا و به نقل از مرکز اطلاع رسانی معاونت علمی، یکی از اهداف ایجاد خانههای خلاق، تاثیرگذاری آنها در حوزه آموزش و تحول این حوزه مهم و راهبردی در کشور است. بر همین اساس با حمایت معاونت علمی، یک خانه خلاق و نوآوری با تفکر ارائه راهکارهای نوین و خلاق تربیتی و آموزشی و با هدف حمایت از افراد، تیمهای نوآور و استارتآپهای فعال این حوزه، برای حل چالشهای موجود در فضای تعلیم و تربیت راهاندازی شد.
این مرکز در حوزههایی چون کمک به تغییر ساختار آموزش و پرورش رسمی کشور در رفع مشکلات فعلی با استفاده از راهکارهای نوآورانه و فناورانه، اثرگذاری ملی در مدیریت زنجیره ارتقاء نوآوری و خلاقیت و مهارتهای مرتبط با آن در حوزه تربیت و آموزش کشور، ایجاد رابطه هدفمند بین تیمهای کارآفرین و نقش آفرینی در اکوسیستم تربیتی و آموزشی کشور با ایجاد ابر شبکه سازی در این اکوسیستم متمرکز شده است.
در این راستا این خانه نوآوری و خلاق از ایدههایی که در حل مشکلات نظام مسائل آموزش و پرورش کمک کند، حمایت میکند. اگر ایدههایی ارائه شود که بتواند موارد و چالشهایی چون تقویت بنیانهای فرهنگی-اجتماعی و ارتقاء نقش آنها در امر تعلیم و تربیت، شخصی سازی و توسعه آموزش حرفهای با رویکردهای نوین، عدالت آموزشی و تسهیل دسترسی به منابع و امکانات، تغییر فضای آموزشی و بهره گیری از روشها و ابزارهای نوین و بهبود کارایی مدارس و نهادهای آموزشی را پاسخ دهد مورد حمایت قرار خواهند گرفت.
خدمات حمایتی این مرکز، تسهیل گری و ارائه خدمات مشاوره تخصصی در حوزه آموزش-تربیت و کسب و کار، شتابدهی (قرار دادن ایده در دوره یکساله شتابدهی استارتآپ)، کمک به تیمها برای تامین مالی در قالب جذب سرمایه و تخصیص بازار دانش آموزی و ارائه جوایز به ایدهها و تیمهای برتر از فعالان است.
انتهای پیام