وی با تاکید بر نیاز به آگاهی بخشی و اطلاع رسانی در حوزه سرطان و راههای پیشگیری و پشتیبانی پس از ابتلا به آن، افزود: شیوع ویروس کووید ۱۹ و ضرورت توجه به خدماترسانی در فضای مجازی بستر بهرهمندی از سامانههای مختلف در اطلاع رسانی، پیشگیری و پشتیبانی از بیماری را فراهم کرد، در این راستا با انعقاد تفاهمنامه میان شبکه ملی سرطان ایران، بنیاد برکت و انجمن ملی سرطان، مجموعه ۴۰۳۰ در بستر سرطان فعال و به بهره برداری رسید.
به گزارش ایسنا، یعقوبی با اشاره به چند وجهی بودن مواجهه با سرطان و تقسیم آن به دو بخش درمانی و غیردرمانی، خاطرنشانکرد: در این مجموعه خدمات غیردرمانی نظیر اطلاع رسانی، روانشناسی، اطلاعات جامع تعذیهای، بهره مندی از مراکز درمانی واجد شرایط و اطلاع رسانی مراکز تهیه دارو ارائه میشود.
این عضو انستیتو سرطان کشور با بیان اینکه سرطان دومین عامل مرگ در جهان است، افزود: در شرایطی رکورد اولین عامل مرگ، متعلق به بیماریهای قلبی و عروقی است که درمان و تشخیص سرطان بیش از یک و نیم برابر بیماران قلبی و عروقی هزینه در بر دارد.
یعقوبی، با اشاره به ۳۰۰ هزار میلیارد تومان هزینه درمان سرطان در سالهای ۹۳ و ۹۴، ادامه داد: نحوه عملکرد مدیران و مسئولان در شهرها نقش موثری در میزان ابتلا به سرطان دارد.
وی، با بیان اینکه سرطان یک بیماری نهفته در بدن همه انسانهاست، تصریحکرد: مدیران و مسئولان شهری عوامل موثر مثبت و منفی در کنترل و بروز سرطان هستند و با تامین آرامش روانی جامعه که یک ریزفاکتور کاهنده در ابتلا به سرطان است میتوانند در کاهش تعداد ابتلا و بیماران سرطانی موثر باشند.
یعقوبی، با اشاره به نقش موثر موسسات خیریه و ان جی اوها در خدمترسانی به مردم، خاطرنشانکرد: ثاثیر عملکرد ان جی اوها در امدادرسانی و خدمتگزاری به مردم در بلایای طبیعی نظیر سیل، زلزله و حتی در معضل شیوع کرونا در راستای ایجاد همدلی، همافزایی و همگرایی آحاد مردم، مسئولان و فعالان هر عرصه اثباتشده است و باید با حمایت کامل و قاطع از آنها از ظرفیتشان در آگاهیبخشی و اجرای طرحهای غربالگری در راستای پیشگیری از ابتلا به سرطان بهرهبرد.