به گزارش ایسنا به نقل از معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اهواز، وی با اشاره به اینکه از نظر زمانی در بازه زمانی افزایش احتمالی بیماریهای رودهای (پیک بهاره) هستیم، گفت: با توجه به شرایط آب و هوایی و مساعد شدن شرایط محیطی برای رشد و فعالیت میکروبهای بیماریزا، انتظار میرود موارد گزارش بیماریهای اسهالی و عفونتهای رودهای افزایش یابد.
علوی افزود: لذا تذکرات لازم به شرکتهای آب و فاضلاب در خصوص حفظ کلر باقیمانده مطلوب و رفع شکستگیهای شبکه آب و فاضلاب و رسیدگی به شکایات عمومی از جمله بوی نامطبوع و کدورت بالای آب در برخی مناطق ابلاغ شده است و نظارت مستمر بر عملکرد آبفاها، توسط مراکز بهداشت انجام میشود.
وی گفت: انتظار میرود با توجه به معضلات شبکه آب و فاضلاب اهواز و بالازدگیهای متعدد و مستمر فاضلاب، اقدامات اصولی برای رفع ایرادات از جانب شرکتهای آب و فاضلاب انجام شود و مراکز بهداشت شرق و غرب اهواز مکلف به پیگیری قانونی و حقوقی معضلات هستند.
به گزارش ایسنا، فرمانداری اهواز نیز در اطلاعیهای آلودگی آب اهواز به وبا را تکذیب کرد و خواستار برخورد با عوامل انتشاردهنده این مطلب شد.
فرمانداری اهواز در این اطلاعیه آورده است: پیرو خبری مبنی بر آلودگی آب اهواز به وبا، اعلام میشود که این موضوع نادرست است، زیرا آب آشامیدنی به صورت روزانه توسط عوامل بهداشت کنترل میشود.
از شهروندان گرامی درخواست میشود به شایعاتی از این قبیل توجه نکنند و فرمانداری اهواز عوامل انتشاردهنده این خبر دروغ که موجب نگرانی مردم شدند را مورد پیگرد قانونی قرار میدهد.
استاندار خوزستان نیز پیش از این گفته بود: استان خوزستان به دلیل شرایط اقلیمی، هر سال در دو مقطع اردیبهشت و آبان با شیوع وبا روبهرو میشود، اما هم اکنون هیچ موردی از ابتلا به وبا در خوزستان نداشتهایم.
غلامرضا شریعتی با اشاره به لزوم مراقبت برای جلوگیری از شیوع وبا همزمان با اوجگیری کرونا افزود: شهرداران و فرمانداران مکلف شدهاند مانند هر سال، لایروبی و آهکپاشی در شهرها را مد نظر قرار دهند و در روستاها نیز بخشداران و دهیاران این اقدامات را انجام دهند.