فیلترهای سرامیکی ریخته گری

چرا روز مرگش را پایان رنجَش نامیدند؟!

حمید مهرآرا، هنرمند پیشکسوت سینما، تئاتر و تلویزیون کشورمان ۹ سال پیش در چنین روزی برای همیشه از قاب نمایش خداحافظی کرد.
مهرآرا بیشتر با ایفای نقشش در سریال قدیمی «آرایشگاه زیبا» به کارگردانی مرضیه برومند به شهرت رسید. امروز سه شنبه، هشتم فروردین ماه سالروز درگذشت این بازیگر فقید کشورمان است.

به گزارش ایسنا، حمید مهرآرا، بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون در سال ۱۳۲۲ در خرمشهر متولد شد.

در کارنامه هنری او به عنوان یک بازیگر، کارهای زیادی ثبت نشده است اما ایفای نقش در مجموعه‌های تلویزیونی چون «امیرکبیر»، «آرایشگاه زیبا»، «پهلوانان نمی‌میرند»، «روزگار جوانی»، «پدر سالار»، «روشن تر از خاموشی»، «کهنه سوار» و «مدار صفر درجه» به خوبی جایگاه او را عرصه هنر تصویر نمایان می کند.

با کارنامه درخشانی که برای این بازیگر ثبت شده است اما شروع حمید مهرآرا در عرصه بازیگری بیش از همه قابل توجه است. 

سریالی به نام «داستان راستان» آغازگر راه مهرآرا بود. همان طور که از نام این مجموعه بر می آید، بر اساس کتاب «داستان راستان» اثر شهید مطهری ساخته شده بود و در هر قسمت، داستانی از این کتاب را در قالب نمایشی پندآموز و اخلاقی به تصویر می‌کشید.

پیشنهاد میکنیم بخوانید:  نوید محمدزاده بهترین بازیگر جشنواره اوراسیا شد

داستان راستان را اکبر حر و هوشنگ پاکروان در سال‌های ۱۳۶۱-۱۳۶۰ کارگردانی کردند و از شبکه یک پخش شد.

از نکات قابل توجه در این مجموعه تلویزیونی، حضور داوود میرباقری به عنوان بازیگر بود. هنرمندی که بعدها بیشتر در مقام کارگردان، سریالهایی چون «امام علی (ع)»، «مختارنامه»، «معصومیت از دست رفته» و این روزها «سلمان فارسی» را از وی شاهد بوده ایم.

ولی الله مومنی و شهروز ملک آرایی دو دوبلور برجسته و فقید کشورمان هم نقش های دیگر این سریال را در کنار مهرآرا بازی می کردند و بهروز افخمی هم یکی از تدوینگران سریال «داستان راستان» بود.

بازی در نمایش‌های «پیروزی در شیکاگو»، «زنگ بیداری» و «شعبده‌باز» هم از جمله فعالیت‌های حمید مهرآرا در عرصه تئاتر و تله تئاتر هستند.

چرا روز مرگش را پایان رنجَش نامیدند؟!

«پیروزی در شیکاگو» به کارگردانی داوود رشیدی از مشهورترین آثار صحنه‌ای حمید مهرآرا بود که در سال ۱۳۷۰ در کنار خود رشیدی به نقش‌آفرینی پرداخت.

مرحوم مهرآرا معلم بازنشسته دبیرستان خدمات خرمشهر و مجتمع ابرار تهران بود. او علاوه بر بازیگری دبیر زبان انگلیسی هم بود.

پیشنهاد میکنیم بخوانید:  عبدالحمید قدیریان چهره هنر انقلاب در سال 1400 شد

اعلام خبر درگذشت این بازیگر بسیاری را غمگین و متاثر کرد. حتی برخی رسانه ها چنین نوشتند که رنج حمید مهرآرا به پایان رسید؛ اما چرا؟!

این هنرمند به مدت هشت سال به بیماری دیابت مبتلا بود و همین بیماری در نهایت مسبب مرگش شد. در سال ۱۳۹۱ بر اثر پیشرفت این بیماری و بنا به صلاحدید پزشکان معالج، یک پای او قطع شد و سپس در دی ۱۳۹۲ بر اثر نداشتن تحرک، پزشکان ناچار شدند تا پای دیگر او را نیز قطع کنند. حمید مهرآرا سرانجام هشتم فروردین ماه سال ۱۳۹۳ در سن ۷۱ سالگی چشم از جهان فرو بست.

بخش هایی از نقش آفرینی های زنده یاد حمید مهرآرا در سریال های تلویزیونی را در ویدیو زیر تماشا می کنید:

انتهای پیام

الماس تراشکاری

Check Also

تلوبیون همراه نامزد‌های ریاست جمهوری در انتخابات-تایمز

سامانه تلوبیون به عنوان نخستین سرویس ایرانی پخش زنده و آرشیو برنامه‌های صداوسیما مانند ایران‌صدا …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Banner
https://irankarkhaneh.com https://bepaznapaz.ir جرثقیل سقفی پخش عمده جوراب پنبه خرید کینوا جرثقیل دروازه ای خرید اسپیرولینا جرثقیل سقفی جرثقیل سقفی بلبرینگ سرامیکی خرید جرثقیل سقفی لوله سرامیکی جرثقیل سقفی بهترین نرم افزار سامانه مودیان ساخت جرثقیل سقفی بلبرینگ سرامیکی جرثقیل سقفی کارگاهی خرید جو دوسر پرک تیغ اره دیسکی از کجا جوراب عمده بخریم