امسال نمایشگاه الکامپ که به دلیل شیوع کرونا حدود چهار سال برگزار نشده بود، با شعار آینده بهتر برای اقتصاد دیجیتال بار دیگر میزبان حضور شرکت های داخلی و خارجی بود.
به گزارش ایسنا، هفته اول تیرماه با افتتاح بیست و ششمین نمایشگاه الکامپ پس از چند سال وقفه آغاز شد. در این نمایشگاه بیش از ۴۵۰ شرکت حضور و مشارکت داشتند که از این تعداد ۵۰ شرکت خارجی و از کشورهای ازبکستان، فرانسه، پاکستان، بوسنی، سوریه، چین، روسیه، ترکیه، ارمنستان و عراق بودند. در روزهای برگزاری این نمایشگاه مسئولان مختلفی از آن بازدید کردند به طور مثال عیسی زارع پور- وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات روز یکشنبه هم زمان با مراسم افتتاحیه نمایشگاه الکامپ از غرفه ها بازدید کرد.
در حاشیه این مراسم وی در جمع خبرنگاران درباره موضوعات گوناگون توضیحاتی ارائه کرد. وی درباره سرعت اینترنت و اطلاعات سایت اسپیدتست گفت این سایت، سایتی است که هر ماه سرعت اینترنت ثابت و موبایل همه کشورها را اعلام می کند، اول دولت بر اساس همین سایت اسپیدتست سرعت میانه اینترنت موبایل ۱۸ مگابیت بر ثانیه بود که الان ۳۵.۶ است و این نسبت به اول دولت تقریبا دو برابر شد.
او همچنین از یک بسته حمایتی خوب در برنامه هفتم توسعه برای بهتر شدن اقتصاد دیجیتال خبر داد که هدف گذاری صورت گرفته این است، سهم اقتصاد دیجیتال از اقتصاد کشور که حدود ۷.۸ است به ۱۵ درصد برسد. پیرامون این نمایشگاه همچنین تفاهمنامههایی بین سازمانهای گوناگون امضا شد که میتوان به مراسم امضای تفاهمنامه میان سازمان فناوری اطلاعات و رییس سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور اشاره کرد که در این مراسم، گواهینامه مراکز داده به پنج مرکز مجاز اعطا شد.
از سوی دیگر وزیر ارتباطات اواسط هفته از حضور بیش از ۴۰ میلیون کاربر فعال ماهانه در پیام رسانهای داخلی خبر داد؛ طبق گفته وی حمایت و تقویت پیام رسانهای داخلی یکی دیگر از اقدامات دوره جدید در وزارتخانه است و بر اساس داشبرد فایربیس گوگل بیش از ۴۰ میلیون کاربر فعال ماهانه در پیام رسان های داخلی حضور دارند و از خدمات و سرویس ها استفاده میکنند.
پیگیری وزارت ارتباطات برای تحقق برخط شدن بیمهها دیگر خبری بود که در این هفته منتشر شد. زارع پور اظهار امیدواری کرد بیمههای درمانیِ پایه با برخط کردن تعاملات خود با یکدیگر و با بیمههای تکمیلی، مردم از رفت و آمد بین مراکز درمانی، بیمههای پایه و تکمیلی برای تایید اسناد درمانی خود نجات یابند.
همچنین دستور رئیسجمهور برای حل مشکل کندی اینترنت دیگر خبری بود که با نزدیک شدن به روزهای پایانی هفته منتشر شد. درباره جزئیات این خبر می توان گفت در جلسه شورای عالی فضای مجازی که عصر روز سه شنبه برگزار شد؛ رئیس جمهور با تأکید بر اقدامات خوب صورت گرفته برای توسعه شبکه ملی اطلاعات و سکوهای ایرانی و توسعه زیرساخت های ارتباطی، به برخی گلایه های مردمی در سفرهای استانی در رابطه به کندی اینترنت اشاره و کارگروهی متشکل از مرکز ملی فضای مجازی و وزارت ارتباطات را مأمور کرد تا موضوع را بررسی و حداکثر تا یک ماه آینده نتیجه بررسی و راهکارهای رفع دغدغه های مردم را ارائه کنند.
انتهای پیام