رئیس حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه تهران با تاکید براینکه هیچ قطع درختی در مراکز و همچنین مرکز لرزه نگاری این دانشگاه اتفاق نیفتاده است گفت: ما براساس سیاست توسعه مرکز لرزه نگاری دانشگاه مجوز جابجایی تعدادی از درختان این مرکز را داشتیم که متاسفانه با ورود غیرقانونی شهرداری بخشی از این جابجایی ها صورت نگرفته است و مدیریت جدید دانشگاه هیچ مماشاتی با افراد یا نهادها در حفظ اموال و مستغلات دانشگاه نخواهد کرد.
به گزارش ایسنا، دکتر شهبازی در نشست خبری امروز دانشگاه تهران که به منظور تنویر افکار عمومی در زمینه ادعاهای اخیر تحت عنوان قطع درختان در زمین های مرکز لرزه نگاری کشور وابسته به موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران اتفاق افتاد در جمع خبرنگاران تاکید کرد: نشست خبری امروز به جهت تنویرافکار عمومی در خصوص مسائلی که اخیرا علیه دانشگاه تهران مطرح می شود برگزار شد و جزییات اتفاقات رخ داده را به صورت تخصصی مطرح میکنیم.
وی افزود: اتفاق اصلی این بود که اعلام شد درختانی در موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران قطع شده است این خبر در خصوص موسسه ژئوفیزیک که مالکیت آن به صورت دایمی برای دانشگاه تهران است اعلام شد و در این زمینه نکته قابل توجه برای ما ورود غیرقانونی مامورانی بود که وارد این مرکز شدند.
رئیس حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه تهران ادامه داد: طبیعتا ورود به هر موسسه ای اعم از مرکز علمی و دانشجویی و غیره نیازمند مجوز و یا کارت شناسایی است اما اینکه ماموران شهرداری و برخی خبرنگاران به صورت غیرقانونی و از مسیرهای غیر متعارف به مرکز زلزله نگاری دانشگاه تهران ورود کردند طبیعتا برای ما عجیب است و تلاش ما این است که این موضوع را از مسیرهای قانونی پیگیری کنیم. زیرا ما به دنبال ایجاد هیجانات رسانه ای نیستیم.
وی خاطرنشان کرد: متاسفانه در نوع ورود و رسانه ای کردن این موضوع اشکالات اساسی وجود داشت و با دقت و بررسی نوع خبرهای منتشر شده در این خصوص می توان متوجه تناقضات خبری در این زمینه شد. این در حالی است که طبعا که دانشگاه تهران اقداماتی را برای توسعه خود انجام می دهد و ما تلاشهای زیادی برای تحقق دانشگاه کارآفرین با رویکرد مسئولیت اجتماعی انتخاب کرده ایم. طبیعتا کم و کاستی های ممکن است در رسیدن به این هدف انجام اتفاق افتاده باشد اما تلاشهای خودمان را برای رفع این کاستی ها انجام می دهیم.
وی افزود: ما پیش از عید و در ماه های آغازین فعالیت تیم مدیریتی فعلی دانشگاه تهران، ملاقات های متعددی با مسوولان شهرداری و شخص شهردار در زمینه های مختلف داشتیم و تلاش کردیم در زمینه توسعه تحولی دانشگاه تهران اقداماتی انجام بدهیم و تیم تحت هدایت شهردار در سطح مدیریت عالی اعضای شورای شهر و غیره همراهی های در این زمینه با دانشگاه داشتند و روال طبیعی اقدام برای اصلاح و تقویت زیرساخت مرکز لرزه نگاری دانشگاه تهران توسط مجوز کمیسیون ماده ۷ اخذ شد و براساس این مجوز اقدام به جابجایی اصولی درختان در این مرکز کردیم.
رئیس مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه تهران تاکید کرد: متاسفانه ما بررسی های لازم را در خصوص ورودهای غیرقانونی به مرکز لرزه نگاری دانشگاه تهران انجام می دهیم زیرا ورود غیرقانونی به این مرکز موجب انقطاع پروژه و معطل ماندن جابجایی درختان شد و ما زمان مناسبی برای اجرای این برنامه انتخاب کرده بودیم که جابجایی درختان در فصل خواب آنها اتفاق بیفتد اما ورود شهرداری به این موضوع قبل عید موجب شد اصل درخت روی زمین بماند و در زمان مناسب جایگزین نشود.
دکتر شهبازی تاکید کرد: البته مجددا مقرر شد چند اصل درخت در مرکز لرزه نگاری دانشگاه تهران جایگزین شود تا خسارتی در این زمینه اتفاق نیفتد و ما در ۱۵ اسفند حدود ۲۰ هزار نهال را در راستای ترویج فرهنگ درخت کاری و محیط زیست با شعار دانشگاه دوستدار محیط زیست اقدام به کاشت و توزیع بین مردم داشتیم و دور از ذهن بود که دانشگاه تهران بخواهد در مسیر قطع درختان اقدام کند و طبق اطلاعاتی کهدر اختیار داریم انتشار خبرهای کذب در این خصوص مورد اقبال جامعه قرار نگرفته است.
وی گفت: اساسا ساختار دانشگاه تهران با انتشار اخباری مبنی بر قطع درختان منافات دارد اما ورود غیرقانونی شهرداری موجب شد چند اصله درخت در دانشگاه جابجا نشود و متاسفانه مسئولان شهرداری فرار به جلوی ساده لوحانه ای در انتشار خبر داشتند و حتی اقدام به ضرب و شتم و الفاظ رکیک به کارمندان دانشگاه تهران کردند.
شهبازی یادآورشد: توجه نکردن ماموران شهرداری به استنادات اتفاق افتاده در محل، قابل توجه است چرا که موسسه لرزه نگاری و سایر مراکز امکانات ضبط تصاویر را دارند به همین جهت مدیرکل حقوقی دانشگاه تهران پیگیر اتفاقات اخیر از مراجع رسمی و قوه قضاییه هستند.
وی تاکید کرد: طی سالهای گذشته نیز تصرفات غیرقانونی در اراضی املاک دانشگاه تهران شکل گرفته بود اما در مدیریت جدید بعید می دانم در زمینه از دست دادن بخشی از زمین مماشاتی وجود داشته باشد و این دانشگاه در حفاظت از اموال خود که از دیرباز متعلق به این دانشگاه بوده و در حوزه های آموزشی و پژوهشی مورد کاربرد قرار می گرفته پافشاری خواهد کرد و اعتراض خود از مسیرهای قانونی پیگیری خواهد کرد.
وی در پایان با تاکید براینکه هیچ قطع درختی در مراکز دانشگاه تهران اتفاق نیفتاده است گفت: آنچه که صورت گرفته بحث جابجایی درختان بود و اینکه گفته میشود تعداد ۵۰ تا ۲۰۰ درخت از سوی دانشگاه تهران قطع شده ، اشتباه است. واقعیت این است که جابجایی درختان براساس مجوز کمیسیون ماده ۷ صورت گرفته و نباید خلاف واقع در این زمینه اظهارنظر کرد.
انتهای پیام