به گزارش خبرگزاری تایمز، مراسم تشییع پیکر حمید منوچهری پیشکسوت رادیو و عرصه دوبله با حضور خانواده و اهالی رادیو از جمله وحید و امیر منوچهری، محمود قنبری پیشکسوت دوبله، علی بخشیزاده معاون صدا، محسن سوهانی مدیر هنرهای نمایشی رادیو صبح در حیاط میدان ارگ رادیو برگزار شد.
اجرای این مراسم را فرزاد حسنی برعهده داشت. او اجرایش را اینگونه آغاز کرد: من از کسی حرف میزنم که لفظ و کلام و نگاهش برای همه ما آشکار است. از کسی صحبت نمیکنم که نقطه پنهانی داشته باشد و در زندگیاش محجوب بود. چگونه میتوانم از کسی که نه فقط در بستر بیماری، بلکه هر زمان که میخواست قد برافرازد و قیام کند؛ نه فقط وقتی در مزیقی قرار میگرفت، بلکه در هر لحظه نام علی(ع) را میگفت سخن بگویم؟ کسی که در ایام عزای فرزند علی(ع) ما را ترک کرد.
در ادامه پیام تسلیت پیمان جبلی رئیس سازمان صدا و سیما به در پی درگذشت حمید جبلی قرائت شد.
علی بخشیزاده معاون صدا نیز در سخنانی بیان کرد: خوش به حال حمید منوچهری که در این دنیا با بندگان خدا طوری رفتار کرد که بندگان خدا هنگام رفتن او گریستند و کمبود محبت و مهر او را حس کردم. من شهادت میدهم در این مدت ۸۰۰ روزی که محضر استاد را نزدیکتر درک کردم، ندیدم ارتباطی داشته باشم چه حضوری و چه تلفنی حرفی را برای خودشان بزنند. دائما دغدغه همکاران و دوستان را داشت. ایشان حقیقتا خستگی را خسته کردند، باها به ایشان گفتم شما بفرمایید من خدمت شما میآیم ایشان میفرمودند لذتش این است که خودم بیایم و پیگیر کارها شوم.
در ادامه وحید منوچهری فرزند حمید منوچهری در سخنانی ضمن تشکر از معاون صدا بیان کرد: دو طول دو سه ماهی که پدر در بیمارستان بودند و شما همواره لطفتان شامل حال ایشان بود. او همواره دنبال کار بچهها بود، دنبال ساماندهی بچههای رادیو و بچههای دوبله بود و اینها بود که امید زندگی به او میداد.
او از مدیرکل هنرهای نماشی رادیو نیز به پاس همراهیاش تشکر کرد.
محمود قنبری از پیشکسوتان عرصه دوبله در این مراسم در سخنانی ضمن تسلیت به خانواده و اهالی رادیو گفت: حمید، سرشار از عشق بود و وفا و صفا. ابتدا ذوق وافری به رادیو داشت به طوری که ۶۴ سال در رادیو عاشقانه و پرتلاش کار کرد و با گویندگی در نمایش های رادیویی دیری نپایید که خود به کارگردانی نمایشنامهها پرداخت و کم کم با جذب جوانان علاقهمند هر چه را تجربه کرده بود به آنها استادانه آموخت. نتیجه آن، دهها و بلکه بیشتر بازیگر صدا و نمایشهای رادیویی بود. در میانه کار با رادیو به توصیه بزرگان وقت به دوبله هم پای گذاشت و با صدای خاص خودش گویندهای موفق شد و بعد از مدتی به مدیر دوبلاژی هم روی آورد. در خلال کار در رادیو و دوبله پای در صحنه تئاتر هم گذاشت و از آنجا به سینما هم روی آورد و در چند فیلم بازی کرد و اینها همه ثمره عشقش به هنر هفتم یا صدا و تصویر بود و لحظهای را به بطالت نگذراند و وفایش را ثابت کرد.
ایوب آقاخانی از هنرمندان رادیو نیز در سخنانی بیان کرد:۱ هر بار در بیمارستان به ملاقات او رفتم درباره کاری که میخواست بعد از ترخیص در رادیو انجام دهد، حرف زد. این حد از عشق به حرفه فکر نمیکنم برای هیچ کدام از ما پیدا شود. ما شایسته سوگواری هستیم که دیگر فانوس راه نداریم؛ آنهم در دورانی که مفاهیم جا به جا و گمراه شدند و خودمان باعث شدیم که گم شوند. در دورانی که خوبی و بدی معلوم نیست، سره و ناسره مشخص نیست. مرزهای زشت کاری و کندرفتاری گم است. زمانی که در این جاده تاریک قدم میزدیم هر جا احساس میکردیم پایمان به سنگی خورد، گافی بود برگردیم و لبخند پایدار و مانای حمید منوچهری را بینیم که بفهمیم راه هموارتر کدام طرف است، با چند درجه پیچیدن میتوانیم این مانع را پشت سر بگذاریم. الآن گم شدهایم و تاریکی و ظلمات بیشتر شده است. این درایت را از که بیاموزیم از هم قد و قوارههای خودمان؟ خیلی به آن خوشبین نیستم.
پس از اقامه نماز بر پیکر زندهیاد حمید منوچهری، پیکر او به سمت قطعه هنرمندان بهشت زهرا(س) و به خانه ابدی بدرقه شد.
تصاویر این مراسم را در ادامه ببینید:
انتهای پیام/