به گزارش خبرنگار ایمنا، جعفر قیصری امروز _پنجشنبه هجدهم فروردینماه_ در جلسه هماندیشی راهکارهای تحقق شعار سال در تالار شورا، اظهار کرد: سالها در حوزه دانشبنیان مسائلی مطرح است؛ البته اصفهان در این حوزه پیشرو بوده است.
وی با بیان اینکه اصفهان شایسته تبدیل شدن به قطب علم و فناوری کشور است، گفت: سال ۹۹ به صورت مجازی میزبان رهبر معظم انقلاب در جلسهای با شرکتهای مختلف بودیم؛ ایشان در آن جلسه فرمودند که شرکتهای دانشبنیان باعث امید و نشاط برای کشور هستند.
رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گفت: اصفهان سه پارک علم و فناوری و هشت مرکز رشد دارد. ۶۰۰ هسته و شرکت فناور نیز در شهرک مستقر هستند که ۳۰۰ مورد آن شرکتهای دانشبنیان است.
وی با بیان اینکه در صادرات محصولات دانشبنیان با مشکلاتی روبهرو هستیم، گفت: شرکتهای دانشبنیان در این زمینه به خلاقیت و دانش نیاز دارند تا مشکلات خود را در مقابل شرکتهای تجاری بزرگ حل کنند.
قیصری افزود: تقویت شرکتهای دانشبنیان از طریق محصولات این شرکتها و زمینهسازی صادرات آنها بسیار مهم است.
وی با بیان اینکه در اصفهان سهم استفاده از خدمات و کالاهای شرکتهای دانشبنیان در مقایسه با کشور بالاتر است، افزود: ما در اصفهان برای رسیدن به پنج درصد توصیه شده سهم محصولات این شرکتها در تولید ناخالص ملی راه زیادی نداریم، اما با توجه به ظرفیتهای موجود باید به حدود ۱۵ درصد برسیم.
رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان تصریح کرد: اصفهان در مباحث مرتبط با امنیت غذایی، آب و محیطزیست حدود ۷۰ شرکت خوب دارد که در کشور میتوان رتبه اول را در این حوزه به اصفهان اختصاص داد.
گفتنی است که در این نشست، راهکارهای متنوعی برای حمایت از ظرفیت و توان شرکتهای دانشبنیان در مدیریت شهری از سوی نمایندگان شرکتهای دانشبنیان و رؤسای دانشگاهها مطرح و تفاهمنامهای میان شهرداری و شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به امضا رسید.