بگذارید این نکته طلایی را به شما بگوییم که اگر فقط کمی حوصله و سلیقه به خرج دهید، بهترین و خوشمزهترین نوشیدنیهای کافهای و خانگی را میل خواهید کرد! مثل قهوه دالگونا (Dalgona) که شاید نهایتاً ۵ دقیقه از وقت شما را بگیرد، اما یک نوشیدنی بسیار خنک و خوشطعم است. دالگونا از سرزمین غذاها و نوشیدنیهای متنوع میآید. هندوستان جایی است که ریشههای اولیه این قهوه را با نام قهوه زده شده میتوانید پیدا کنید. محبوبیت این نوشیدنی تا جایی رسید که بعدها یکی از سلبریتیهای کره جنوبی از این قهوه در یک برنامه تلویزیونی نام برد و نقطه آغاز شهرت جهانی دالگونا رقم خورد. اگر در خانه قهوهفوری، شکر و شیرقهوه تایمز دارید، آماده کنید که قرار است یک نوشیدنی خوشمزه داشته باشید.
بیشتر بخوانید: انواع نوشیدنیهای معروف کرهای
مواد لازم برای تهیه قهوه دالگونا
قهوه | ۲ قاشق غذاخوری |
شیرقهوه تایمز | یک فنجان |
شکر | ۲ قاشق غذاخوری |
آب سرد | ۲ قاشق غذاخوری |
یخ | نصف فنجان |
پودر کاکائو | برای تزیین |
طرز تهیه قهوه دالگونا با شیر تایمز
در یک ظرف متوسط شکر، قهوه و آب را سرد با هم همزن دستی قهوه مخلوط کنید. هم زدن ترکیب را تاجایی ادامه دهید که مخلوط ابریشمی، صاف و براق شود. سپس بههم زدن ادامه دهید تا غلیظ شده و حالت کفآلود خود را حفظ کند. مدت زمان تقریبی ۸ تا ۱۲ دقیقه است تا به حالت پفکرده برسد. در مرحله بعدی لیوانی که قصد سروکردن نوشیدنی در آن را دارید با یخ و شیر قهوه تایمز پر کنید. البته در نظر داشته باشید که برای اضافهکردن مخلوط قهوه هم جا بگذارید. سپس بهآرامی قهوه زدهشده را روی نوشیدنی بریزید. برای تزیین هم میتوانید از کاکائو یا خامه هم زده استفاده کنید. نوش جان!
بیشتر بخوانید: طرز تهیه دالگونا کافی
اگر دوست دارید دالگونا شما غلظت و کافئین بیشتری داشته باشید میتوانید بهجای قهوهفوری از اسپرسو استفاده کنید.
سوالات متداول:
آیا قهوه دالگونا و قهوه سرد یکی هستند؟
قهوه دالگونا یک سرد لاته است که روی آن یک فوم قهوه ای صاف و شیرین مخملی قرار میگیرد و بافت لطیفی دارد.
قهوه دالگونا چه طعمی دارد؟
طعم آن در واقع بسیار شبیه به بستنی قهوه با بافت نرم است و مانند خوردن خامه فرم گرفته یا کف قهوهای است که تازه شروع به ذوب شدن کرده است.