شیر بادام یکی از نوشیدنیهای گیاهی کمکالری است که بافتی خامهای و طعمی سبک دارد. این نوشیدنی دلچسب به دلیل خواص بیشمار و مواد مغذی فراوان خود در میان مردم سراسر جهان محبوبیت زیادی دارد، بهطوریکه لقب خوشمزهترین شیر گیاهی را به خود اختصاص داده است. مصرف این نوشیدنی بهتنهایی یا همراه کردن آن با سایر طعمدهندهها میتواند طعم جدیدی را به شما نشان دهد که رنگ و بوی بهشتی داشته باشد. شیر بادام، مناسب افراد مختلفی است، بهویژه اشخاصی که معده آنها تحمل لاکتوز شیرهای جانوری را ندارد. شیر بادام یک نوشیدنی لذیذ برای گیاهخوران نیز است. همه این فواید و مزایا سبب شد تا ما این قسمت از مجله تایمز را به طرز تهیه شیر بادام، خاصیت، کاربرد و نکات تکمیلی مربوط به طرز تهیه آن اختصاص دهیم.
خاصیت شیر بادام
ویتامین دی، پروتئین و کلسیم بیشترین مواد مغذی موجود در شیر بادام هستند. علاوه بر اینها شما میتوانید با مصرف شیر بادام ویتامین ای، پتاسیم، ویتامین آ و ویتامین ب مورد نیاز بدنتان را فراهم کنید. آنتیاکسیدان، مواد مغذی، کالری کم و پروتئین موجود در شیر بادام موجب میشود تا بدن خود را در برابر اختلالات و بیماریهای زیر ایمن نگه دارید:
- سلامت پوست
- جوانسازی
- تقویت کننده قلب
- تقویت کننده بافت استخوانها
- رسیدن به تناسب اندام
- افزایش انرژی
- هضم آسان (بدون لاکتوز)
- تقویت کننده عضلات
- جلوگیری از سردردهای میگرنی
- بهبود بینایی
- ضد سرطان
- کمک به عملکرد روده
- افزایش کیفیت خواب
- تقویت کننده مو
- ضد حساسیت
- جلوگیری از آلزایمر
برای آشنایی هر چه بیشتر با خواص شیر بادام روی لینک آن کلیک کنید.
طرز تهیه شیر بادام
برای داشتن ۲ تا ۳ لیوان شیر بادام سالم و مقوی باید مقدار اولیه زیر را آماده کرده و مطابق دستور پیش بروید. با در نظر داشتن نکات تکمیلی شما طعم شیر بادام خانگی را به آسانترین شکل ممکن خواهید چشید.
مواد لازم
بادام درختی | ۱ لیوان |
عسل | ۲ قاشق غذاخوری |
وانیل | ۱/۲ قاشق چایخوری |
آب | ۳ لیوان |
نمک | ۱.۵ قاشق چایخوری |
دستور تهیه شیر بادام
- بادامها را به مدت ۱۲ ساعت داخل آب ولرم بخیسانید.
- با سپری شدن این زمان بهراحتی پوست بادامها قابل جداسازی هستند.
- بادامها را به همراه آب داخل مخلوطکن بریزید و به مدت ۲ دقیقه خوب مخلوط کنید.
- حالا نوبت به افزودن عسل، وانیل و نمک میرسد.
- همه مواد را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه دیگر باهم مخلوط کنید تا کاملاً یکدست و هم مزه شوند.
- به کمک یکپارچه نخی ترکیب بهدستآمده را صاف کرده تا شیر بادام شما حاضر شود.
- کار شما به اتمام رسید. این نوشیدنی دلچسب را به مدت ۳ روز میتوانید در یخچال نگهداری کنید.
فوت و فنهای طرز تهیه شیر بادام
- مواد باقیمانده درون کیسه پارچهای را روی سینی بریزید تا خشک شود. از این مواد میتوانید در تهیه انواع شیرینی، کیک، حلوا یا شیک استفاده کنید.
- شیر بادام را در حد نیاز تهیه کنید، چراکه مدت زمان نگهداری آن کوتاه است.
- امکان استفاده از بادام با پوست برای تهیه این نوشیدنی وجود دارد؛ اما کیفیت نهایی نوشیدنی شما پایین خواهد آمد.
- افزودن خرما به شیر بادام موجب تقویت سیستم ایمنی و انرژی در بزرگسالان و کودکان خواهد شد.
- ترکیب موز و شیر بادام با یکدیگر باعث تقویت زیبایی و سلامت پوست شده و بسیار مقوی است.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه معجون شیر فندق
کلام آخر
شیر بادام نمونهای از شیرهای گیاهی سبک و بدون لاکتوز است که تمامی افراد با هر نوع رژیم غذایی حتی گیاهخواران هم میتوانند آن را با خیال آسوده بنوشند. ویتامینD، کلسیم و پروتئین موجود در این نوشیدنی موجب تقویت سیستم ایمنی، تأمین انرژی و تناسباندام خواهد شد. با بررسی این مقاله از مجله تایمز شما روش تهیه شیر بادام خانگی را به همراه تمامی نکات تکمیلی آن آموختید. اکنون میتوانید این نوشیدنی سبک را در خانه تهیه کرده و از خواص آن بهرهمند شوید.
سؤالات متداول
مدت زمان نگهداری شیر بادام چقدر است؟
شیر بادام خانگی را میتوان به مدت ۳ تا ۴ روز در یخچال و داخل ظرفی درپوشدار نگهداری کرد.
شیر بادام مناسب چه نوع رژیمهای غذایی است؟
تمامی افراد با هر نوع رژیم غذایی مانند دیابتیها، ورزشکاران، وگانها، افراد حساس به لاکتوز، خانمهای باردار و شیرده بهراحتی میتوانند از شیر بادام استفاده کنند.
بیشترین آنتیاکسیدان و مواد مغذی موجود در شیر بادام چه نام دارد؟
ویتامین D و کلسیم موجود در شیر بادام به نسبت سایر مواد مغذی و آنتیاکسیدانها به مقدار بیشتری در آن یافت میشود.