به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تایمز، احمد اصانلو؛ رئیس سازمان تعزیرات حکومتی مطالبهگری این سازمان را عامل افزایش سرعت و جلوگیری از وقوع تخلفات در پروندههای خودرویی دانست. این سخنان رئیس سازمان تعزیرات حکومتی در حالی بیان میشود که این سازمان متولی رسیدگی به کنترل بازار با جلوگیری از احتکار و برخورد با محتکر محسوب میشود و در دو هفته گذشته اظهارات ضد و نقیضی درباره احتکار خودرو از سوی دو خودروساز بزرگ و اصلی کشورمان با هدف جلوگیری از کاهش قیمت خودرو بیان شده است.
رئیس قوه قضاییه در نشست شورای عالی قضایی هفته گذشته با اشاره به گزارشهای متعدد رسانهها ـ بهویژه تایمز ـ از دپو شدن خودروها در پارکینگهای ایرانخودرو و سایپا، خواستار رسیدگی به این موضوع از سوی سازمان بازرسی شد.
اما رئیس سازمان بازرسی کل کشور با اظهار اینکه خودروهای دپو شده مشکل استاندارد دارند و همکاران این سازمان به موضوع احتکار نرسیدهاند و اظهار نظر رسمی را به انجام بازرسیهای بیشتر موکول کرد.
اما یک مسئول سازمان ملی استاندارد این سخنان را رد کرد و گفت؛ خودروها مشکل استاندارد ندارند!
با اظهار این سخنان، خبرگزاری تایمز با انتشار گزارشی خواستار ورود سازمان تعزیرات حکومتی به موضوع احتکار خودروها شد که احمد اصانلو؛ رئیس این سازمان پس از ملاحظه این گزارش اعلام کرد؛ سازمان تعزیرات آماده دریافت گزارشهای ارگانها، مسئولین ذیربط و نیز گزارشهای مستند مردمی درباره احتکار خودرو از سوی شرکتهای خودروساز است تا پرونده را در یکی از شعب ملی خود مورد رسیدگی قرار دهد.
با ورود قاطعتر سازمان تعزیرات حکومتی خبری منتشر شد مبنی بر اینکه؛ در بازرسی گشت مشترک تعزیرات حکومتی مشهد از پارکینگ ایرانخودرو در شهرستان بینالود مشخص شد ۴ هزار خودرو آماده پلاکگذاری است اما هیچگونه اقدامی برای رسیدن به دست مشتری صورت نگرفته است که به دستور رئیس سازمان تعزیرات حکومتی در خصوص رسیدگی ویژه به وضعیت بازار خودرو، مهلت یکهفتهای برای تعیین تکلیف این خودروها صادر شد و امروز همه آنها برای تحویل به استانهای هدف ارسال شده است.
بر این اساس ۴ هزار خودرو کشفشده در پارکینگ ایرانخودرو در بینالود با پیگیریهای شعبه سیار تعزیرات حکومتی مشهد پلاک گذاری و به منظور تحویل به مشتری به استانهای مربوطه ارسال شده است.
حالا اصانلو امروز در همایش سراسری مدیران کل ستادی و استانی سازمان تعزیرات حکومتی با بیان سخنانی اعلام کرد: وقتی در یک پارکینگ ۱۰ هزار خودرو وجود دارد که ۴ هزار خودرو آماده تحویل است اما اقدامی انجام نشده، این عمل امتناع از عرضه محسوب میشود و نیاز به مداخله به موقع برای تنظیم بازار دارد.
اصانلو با بیان اینکه در دوره تحولی، انتظار دولت از سازمان مطالبهگری حقوق مردم است، گفت: رویکرد مطالبهگرانه در سازمان یعنی هیچ گزارشی در خصوص احتکار خودرو به تعزیرات حکومتی ارسال نشده اما رئیس شعبه و مدیرکل با حضور میدانی، امتناع از عرضه ۴ هزار خودرو را کشف و با پیگیری، شرکت را موظف به عرضه خودروها ظرف چهار روز کردند.
اصانلو در این همایش همچنین از ورود سازمان تعزیرات حکومتی از برگزاری جلسات متعدد برای پیگیری اضافه دریافتی شهریه مدارس و نیز ورود به موضوع قیمت مسکن خبر داد.
انتهای پیام/