به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تایمز، دکتر بهرام عیناللهی امروز در آیین نکوداشت روز ملی بیمه سلامت در مرکز همایشهای بینالمللی صداوسیما در جمع خبرنگاران و در پاسخ به سؤال خبرنگار تایمز مبنی بر جزییات درمان رایگان کودکان اظهار کرد: درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستانهای دولتی را به شورای عالی بیمه پیشنهاد کردهایم که بهزودی به تصویب میرسد و پس از تصویب، جزییات آن اعلام خواهد شد.
وی با اعلام این خبر که تعرفه خدمات روانشناسی نیز تحت پوشش بیمهها قرار گرفته و در سامانههای بیمهها وارد شده است، از ارائه جزئیات این خدمت نیز خودداری کرد.
وزیر بهداشت گفت: سه خدمت درمان طب ایرانی نیز بهزودی در شورای عالی بیمه به تصویب خواهد رسید و با استفاده از سلامتکدههای طب سنتی میتوان طب ایرانی را در جامعه ترویج داد.
وی ادامه داد: امروزه قویترین نظام سلامت منطقه مربوط به جمهوری اسلامی ایران است و بسیاری از شاخصهای مطرح شده در حوزه بهداشت در ایران با فاصله زیاد از کشورهای منطقه بالاتر قرار دارد؛ به طور مثال پیشرفتهترین مرکز قلب منطقه را در داخل کشور داریم.
وی با بیان اینکه حدود ۱۸ هزار خانه بهداشت در کشور داریم که شبکه مراقبتی بسیار خوبی است، خاطرنشان کرد: امیدواریم بیمههای کشور به سوی پیشگیریمحوری بروند. بیمههای ما الان درمانمحور هستند و درمان بیماریها، معلول عدم پیشگیری از بیماریهاست.
دارویی که در کشورهای اروپایی هنوز مصرف نشده در کشور ما مصرف میشود
عیناللهی تصریح کرد: افزایش پوشش بیمهای یکی از اقدامات مهم دولت مردمی بوده است و سعی کردیم همه داروها و خدمات سلامت تحت پوشش بیمه قرار بگیرند. مردم ما حق دارند تمام خدمات سلامت را با کیفیت بالا دریافت کنند.
وی گفت: خوشبختانه یک دارو که هنوز در کشورهای اروپایی در ژورنالها مطرح شده و هنوز مصرف نشده، در کشور ما مصرف میشود.
وزیر بهداشت با بیان اینکه در دولت سیزدهم ۱۵ هزار تخت بیمارستانی و ۱۰۶ مرکز درمانی تجهیز و راهاندازی و ۲۰۰۰ مرکز بهداشتی راهاندازی شدهاند، یادآور شد: در زمینه جوانی جمعیت نیز ۴۷ مرکز درمان ناباروری در دو سال گذشته راهاندازی شد و هیچ استانی وجود ندارد که مرکز درمان ناباروری نداشته باشد.
وی از اجرای آزمایشی طرح سلامت خانواده خبر داد و گفت: امسال طرح اصلی دولت، سلامت خانواده است که در ۹۳ شهرستان به صورت آزمایشی در حال انجام است. در این طرح برای هر ایرانی یک پرونده سلامت تشکیل میشود و بهورزها و مراقبان سلامت در روستاها و شهرها در صورت نیاز، بیماران را به پزشکان ارجاع میدهد و در صورتی که بیمار از این مسیر بستری شود ۹۰ درصد هزینهها تحت پوشش بیمه قرار میگیرد.
وی همچنین ضمن محکوم کردن حملات رژیم غاصب صهیونیستی به نوار غزه بیان کرد: امروزه جامعه پزشکی در قلب خود غمی دارد که ناشی از فجایع و جنایتهایی است که رژیم صهیونیستی بر خلاف تمام معاهدههای جامعه بشری، در غزه انجام میدهد.
وی افزود: قانونهایی که سازمان جهانی بهداشت و سازمانهای بینالمللی وضع میکنند باید از سوی همه رعایت شود اما شاهد این هستیم که برخلاف این تعهدات، صهیونیستها به مجروحان بیمارستانها حمله میکنند. حمله به بیمارستانهای غزه یک جنایت تاریخی است و توسط جامعه پزشکی قابل تحمل نیست.
وزیر بهداشت ادامه داد: هفته گذشته که در قاهره در سازمان جهانی بهداشت نشستی برگزار شد تلاش کردم که با وزیر بهداشت مصر برای بازگشایی گذرگاه رفح و ارسال کمکها به غزه صحبت کنم اما متاسفانه وی حاضر به صحبت نشد.
انتهای پیام/