فیلترهای سرامیکی ریخته گری

مصرف این کنسروها می‌تواند "مرگبار" باشد!

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تایمز، بیماری “بوتولیسم” توسط یک سم قوی و کشنده به‌نام سم بوتولینوم ایجاد می‌شود. این سم توسط باکتری‌ای به‌نام “کلوستریدیوم بوتولینوم” ترشح می‌شود. باکتری‌های سازنده سم بوتولینوم به‌طور طبیعی در بسیاری از نقاط یافت می‌شوند اما به‌ندرت اتفاق می‌افتد که مردم را بیمار کنند.

بوتولیسم انواع مختلفی دارد اما یکی از شایع‌ترین انواع آن بوتولیسم منتقله از طریق غذاست که در صورت خوردن غذای آلوده به سم بوتولینوم، اتفاق می‌افتد. عمدتا ًکسانی که از غذاهای تهیه‌شده آماده از منابع نا‌معلوم (کنسروها و سایر غذاهایی که‌به صورت خانگی و بدون کنترل بهداشتی تهیه شده‌اند) استفاده می‌کنند یا غذاهای کنسروشده را قبل از مصرف به‌خوبی حرارت نمی‌دهند، بیشتر در معرض خطر ابتلا قرار دارند.

بوتولیسم می‌تواند منجر به مرگ بیمار بر اثر ابتلا به نارسایی تنفسی شود! با این حال، به‌دلیل توسعه مراقبت‌های پزشکی مدرن، امروزه احتمال مرگ در افراد مبتلا به بوتولیسم بسیار کمتر از گذشته است.

طبق اعلام وزارت بهداشت، در سال گذشته حدود ۲۱۳ مورد مشکوک و مبتلا به بوتولیسم در کشور شناسایی شده است.

پیشنهاد میکنیم بخوانید:  آخرین وضعیت مصدومان حادثه بالگرد

در همین راستا زهرا جهانگرد؛ مدیرکل دفتر نظارت و پایش مصرف فرآورده‌های سلامت‌محور سازمان غذا و دارو در گفت‌‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تایمز، با بیان اینکه مسمومیت با مواد غذایی می‌تواند بر اثر آلودگی غذا در جریان تولید فرآورده‌های غذایی، تهیه و نگهداری آن‌ها ایجاد شود؛ اظهار کرد: نوعی از مسمومیت غذایی موسوم به “بوتولیسم” از کشنده‌ترین انواع مسمومیت‌ها به‌شمار می‌رود.

مصرف کدام مواد غذایی غیربهداشتی باعث ابتلا می‌شود؟

وی افزود: بوتولیسم نوعی مسمومیت است که بر اثر مصرف موادی غذایی که در شرایط نامناسب و غیربهداشتی تهیه و نگهداری شده‌اند از جمله سوسیس، کالباس، کنسرو ماهی، کنسرو ذرت، کنسرو لوبیا، کشک خام و عسل طبیعی ایجاد می‌شود.

نشانه‌های بوتولیسم چیست؟

جهانگرد ادامه داد: علائم و نشانه‌های بوتولیسم به‌صورت تأخیری و ۱۲ تا ۲۴ ساعت بعد از مصرف غذای آلوده به باکتری و به‌صورت تاری دید، دوبینی، افتادگی پلک، عدم توانایی حرکتی، سختی در بلع، اختلال تکلم و یبوست ظاهر می‌شود.

از مصرف این کنسروها بپرهیزید!

مدیرکل دفتر نظارت و پایش مصرف فرآورده‌های سلامت‌محور سازمان غذا و دارو درباره راه پیشگیری از این نوع مسمومیت غذایی تصریح کرد: از مصرف کنسروهایی که در قوطی آن‌ها آثار نشت، برآمدگی و فرورفتگی و زنگ‌زدگی مشاهده می‌شود، خودداری کنید.

پیشنهاد میکنیم بخوانید:  کشف ۴۵ کیسه حاوی بقایای اجساد انسان در مکزیک

به‌گفته وی، در صورت بروز علائم مشکوک به ابتلا به بوتولیسم باید سریع به پزشک یا یک مرکز اورژانس مراجعه کرد.

انتهای پیام/+

الماس تراشکاری

Check Also

عملیات بازرسی مقر منافقین در فرانسه به‌طور زنده توسط ایران رصد می‌شد-تایمز

۱۸:۱۰ – ۲۴ خرداد ۱۴۰۳ ۱۸:۱۰ – ۲۴ خرداد ۱۴۰۳ غریب آبادی: کاظم غریب‌آبادی، معاون …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Banner
https://irankarkhaneh.com https://bepaznapaz.ir جرثقیل سقفی پخش عمده جوراب پنبه خرید کینوا جرثقیل دروازه ای خرید اسپیرولینا جرثقیل سقفی جرثقیل سقفی بلبرینگ سرامیکی خرید جرثقیل سقفی لوله سرامیکی جرثقیل سقفی بهترین نرم افزار سامانه مودیان ساخت جرثقیل سقفی بلبرینگ سرامیکی جرثقیل سقفی کارگاهی خرید جو دوسر پرک تیغ اره دیسکی از کجا جوراب عمده بخریم