فیلترهای سرامیکی ریخته گری

رستوران بزنیم؟! | دیدار نیوز

رستوران بزنیم؟!

دیدارنیوز: چشم پریسکوپ در قسمت دوم به سمت صنعت خوشمزه و پر طرفدار غذا چرخیده است و طبق هرم مازلو (مزلو) که بر اساس نیاز‌های انسانی تنظیم شده غذا یکی از اصلی‌ترین نیاز‌های اولیه انسان بوده و هست و ازین رو همواره غذا و خوراک از مباحث جذاب دنیاست.

و حال آنکه امروزه غذا نه تنهایی برای رفع نیاز گرسنگی بلکه به یک صنعت تبدیل شده؛ رویکرد پریسکوپ برآن است که دغدغه و علاقه‌مندی‌های نسل z رو با تجربه و دانش نسل‌های قبل‌تر ادغام کند و به نتایج جالب و جدیدی در راستای اهداف شغلی هر دو نسل برسد.

ویدیو این گفت و گو را می توانید اینجا، یوتیوب و آپارات ببینید.

گاهی نیروی جوانی و تکنولوژی به نسل قبل کمک می کند و گاهی تجربه و سخت کوشی نسل قبل مسیر راه نسل جدید رو روشن می کند.

از شما دعوت می‌کنم قسمت خوشمزه پریسکوپ رو از دست ندید.

مهمانان:
-علیرضا صاحب خلق
رستوران دار و صاحب برند جیگر بلا
-محمد مهدی رزار
دانشجوی رشته هتل داری

پیشنهاد میکنیم بخوانید:  همکاری پلیسی ایران و ویتنام/ انتقال تجربیات در حوزه مبارزهبا موادمخدر و فضای مجازی

عوامل:
طراحی و ایده پردازی: آتوزی استودیو
کارگردان: محمدرضا سقازاده
تهیه کنندگان: سعید مسعودی و سهیل محمدیان
تدوین: سجاد باقری

لینک نصب اپلیکیشن لوبیا از کافه بازار:

 

‏«لوبیا |‌ پلتفرم جامع هوش مصنوعی» را در بازار اندروید ببین:

http://cafebazaar.ir/app/?id=app.lubya.lubya&ref=share

 

لینک نصب نسخه pwa اپلیکیشن لوبیا برای آیفون:

Lubya.app


Source link

الماس تراشکاری

Check Also

اعطای جایزه بین‌المللی انگلستان به طرح پلازای متروی میدان جهاد-تایمز

 هادی حق‌بین با اشاره به کسب جایگاه نخست طرح پلازای متروی میدان جهاد در جایزه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *