فیلترهای سرامیکی ریخته گری

ویژه‌برنامه «سین هشتم»؛‌ از تجلیل از قهرمانان بی‌ادعا تا آشنایی با «آدم‌های خوب شهر»

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، ویژه‌برنامه نوروزی «سین هشتم» با اجرای مشترک صابر خراسانی و حسین رفیعی امسال از ۲۵ تا لحظه تحویل سال روی آنتن شبکه افق رفت. این برنامه ۲۹ اسفند ۱۴۰۰ از ساعت ۱۵ آغاز شد و تا دقایقی بعد از تحویل سال ۱۴۰۱ ادامه داشت. «سین هشتم» امسال بخش‌های مختلف و متنوعی داشت که به چند مورد مهم آن اشاره می‌کنیم.

قهرمان من

«سین هشتم» امسال دارای بخشی به‌نام «قهرمان من» بود که به معرفی و تقدیر از خانواده‌های قهرمانان ملی کشور پرداخت. تقدیر از سینماگران و هنرمندانی که به ساخت اثر درباره این قهرمانان پرداخته‌اند نیز جزوی از این بخش ویژه بود؛ چهره‌ها و هنرمندان به‌نام نیز علاوه‌بر مهمان شدن در برنامه  و گفت‌وگوی مجریان با آن‌ها، به‌واسطه ارتباط با قهرمانان ملی در «سین هشتم» حضور پیدا کردند؛ قاب رسانه نیازمند مشاهده چهره‌هاست اما این‌که دیدن این چهره‌ها چطور و با چه هدفی باشد امری مهم‌تر است؛ در همین راستا از جمله قهرمانانی که از آن‌ها تقدیر شد و خودشان یا نمایندگان‌شان تندیس این بخش را دریافت کردند عبارتند از:

پیشنهاد میکنیم بخوانید:  امکان بازدید شبانه از سه موزه سازمان فرهنگی هنری فراهمشد

 شهید داریوش رضایی‌نژاد

همسرشهید، خانم شهره پیرانی با حضور در استودیو «سین هشتم» تندیس این بخش را دریافت کرد همچنین از عوامل فیلم سینمایی «هناس» که درباره شهید رضایی‌نژاد ساخته شده است، تقدیر شد.

شهید عبدالحسین زرین

پسرشهید تندیس «قهرمان من» را به نمایندگی از پدردریافت کرد؛ درادامه از عوامل فیلم سینمایی «تک تیرانداز» که درباره شهید بود تقدیر به‌عمل آمد. کامبیز دیرباز که در این فیلم نقش شهید زرین را ایفا کرده است در ارتباط تلفنی درباره این فیلم و شهید صحبت کرد.

شهید منصور ستاری

تندیس شهید ستاری به جلیل شعبانی تهیه‌کننده فیلم «منصور» اهدا شد تا به خانواده شهید تقدیم کند و تقدیر از عوامل این فیلم در ادامه برنامه انجام شد.

شهدای رادیو آبادان

تندیس «قهرمان من» دراین بخش به فضل‌الله صابری نویسنده کتاب «فرکانس ۱۱۶۰» تقدیم شد که زمان جنگ در رادیو آبادان مشغول بوده است. تقدیرازعوامل فیلم سینمایی «آبادان یازده شصت» که درمورد شهدای رادیو آبادان است، بخش دیگری از برنامه بود. نادر سلیمانی با حضور در این قسمت از برنامه صحبت‌های قابل توجهی راجع به جنگ، دفاع و قهرمانان بزرگ کشورمان کرد.

پیشنهاد میکنیم بخوانید:  نامه‌ای به علی نصیریان، خوشحالی ابوالفضل پورعرب و روایتی ازمهدی فخیم‌زاده

سردار دل‌ها

 در قسمت آخر «سین هشتم» و بعد از تحویل سال که متقارن با شب تولد حاج قاسم سلیمانی بود، تندیس «قهرمان من» به‌نام این شهید بزرگوار حک شد.

آدم‌های خوب شهر

بخش دیگری از برنامه «سین هشتم»، با نام «آدم‌های خوب شهر» بود. در این بخش هرشب افرادی از گوشه و کنار شهر و همین مرز وبوم مهمان برنامه بودند. افرادی که با سخاوت اتفاقات بزرگ و زیبایی را رقم زدند. از پسر ۱۳ ساله که سهم‌الارث خود را صرف آزاد کردن زندانی کرده بود تا معلمی که در راستای موفقیت کودکان کاری کرده است کارستان.

ویژه‌برنامه نوروزی «سین هشتم» امسال در کنار ارائه بخش‌های متنوع و هم‌خوان با ایام آخر سال اهداف مهمی را نیز در نظر گرفت. یاد کردن از قهرمانان ملی کشور، تقدیر از کسانی که چهره و یاد این قهرمانان را ماندگار کرده‌اند و معرفی انسان‌های نیکوکاری که در ادامه راه قهرمانان پیشین، معاش قهرمانانه دارند و این راه را برای خود پیش گرفته‌اند. توجه به این امر و تقدیر از آن‌ها یادآوری است برای مسئولان، مردم، رسانه و … که نیاز به قهرمان را همواره در زندگانی خود احساس کنیم و از آدم‌هایی که واژه قهرمان را به درستی معنا کرده‌اند و می‌کنند تقدیر شایسته به‌عمل آوریم و به خاطر داشته باشیم که انسان‌هایی شریف و قهرمان در کنار ما زیست کرده‌اند که تا همیشه یادشان جاودان خواهد بود.

پیشنهاد میکنیم بخوانید:  خاکسپاری جلیل فتوحی‌نیا در قطعه هنرمندان

انتهای پیام/

الماس تراشکاری

Check Also

تلوبیون همراه نامزد‌های ریاست جمهوری در انتخابات-تایمز

سامانه تلوبیون به عنوان نخستین سرویس ایرانی پخش زنده و آرشیو برنامه‌های صداوسیما مانند ایران‌صدا …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *